Jump to content

[Stelling] Ik game op mijn tablet/gsm


Fiegel5

Gamen op smartphones en tablets   

18 members have voted

 1. 1. Ik game op mijn smartphone of tablet

  • Eens
   8
  • Oneens
   6
  • Ik heb geen smartphone of tablet
   4


Recommended Posts

Soms als ik iets geinigs zie in de appstore voor 0,79 cent dan koop ik dat en speel ik het af en toe onder weg, maar echt gamen doe ik er niet op. Daar heb ik onder weg geen tijd voor, en thuis doe ik wel Battlefield 3 ofzo op mijn Xbox 360. Daarvoor hoop ik dat de consoles blijven bestaan en uitkomen, en niet vervangen worden door ipods ipads enz. Dat zou veel gamers en ook mij afstoten om te gamen.

Link to post
Share on other sites
Grand Theft Auto TOM

Absoluut. Ik beschouw m'n iPod touch dan ook als een portable gameconsole. :puh: Het is niet zo dat ik er tig games op heb staan, maar ik speel relatief vaak spelletjes. Denk bijvoorbeeld aan Angry Birds (alle 3 delen), Woordjacht enz. :puh:

Ik speel daarnaast ook weleens spelletjes op de iPad van m'n vader. En ik moet zeggen dat dat onhandiger speelt in verhouding met het kleine scherm van de iPod. Vooral voor games waarbij gebruik wordt gemaakt van de gyroscoop vind ik een tablet nogal onhandig. :puh:

Link to post
Share on other sites

Toevallig dat ik sinds zaterdag een tablet heb :puh:. Maar ik speel er soms wel even op, (nog) niet echt grotere games zoals GTA III of zo (ook omdat de tablet zelf nog redelijk nieuw is), maar een simpel spelletje zoals Angry Birds of zo heb ik al wel gedownload.

Link to post
Share on other sites

Ja, zeker wel. Eerst niet zo vaak op mijn mobiel, maar nu ik een iPad heb speel ik veel GTA III, Black Ops enz. Ik vind het ook fijn omdat je het makkelijker tussendoor kan doen.

Link to post
Share on other sites

Op mijn Nokia E5 speel ik geen games. Verder heb ik thuis wel een tablet liggen, maar die gebruik ik zelf niet om te gamen. Mijn vrouw wilde er nog wel eens een spelletje Wordfeud op spelen, maar sinds ze een iPhone heeft, doet ze dat niet meer op de tablet.

Link to post
Share on other sites

Ik heb geen tablet maar wel een redelijk oude Samsung gsm waarop ik alleen kan bellen en foto's maken. Als ik wil gamen doe ik dat wel op een console, het liefst op een groot tv scherm. Dan heb ik ook nog de PSP waarmee ik vrij weinig doe, voor op reis is het een handig ding maar daar buiten is het naar mijn mening een vrij nutteloos ding. Maar goed, ik wil ook met de tijd meegaan dus wil ik (zodra ik m'en rijbewijs heb) een iPhone of iets dergelijks kopen.

Edited by GrandTheftTwano
Link to post
Share on other sites

Ikzelf niet, maar nu ik zie dat er al quadcores in tablets zitten (Asus transformer Prime) denk ik wel dat binnenkort handhelds uitsterven en iedereen zijn smartphone als handheld gebruikt.

Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 • Recently Browsing   0 members

  No registered users viewing this page.

×
×
 • Create New...