Jump to content

xbox


mekane

Recommended Posts

Nee deze zijn niet uit voor de Xbox 360, maar wel voor de oude Xbox. Als je een Xbox 360 hebt met een hardeschijf kun je die games er ook gewoon op spelen, dat is bij de gewone Xbox 360 athans wel zo. Of het bij de Xbox 360 Slim ook mogelijk is dat durf ik niet te zeggen.

Link to comment
Delen op andere websites

Deze drie spellen zijn uitgekomen voor de "oude" Xbox. Wel is San Andreas voor 1200 MS-points te downloaden op XBL Marketplace: Klik hier. III en Vice City zijn daar helaas (nog) niet beschikbaar. Volgens Wikipedia is het middels backwards compability wel mogelijk om de originele Xbox games op je 360 te spelen. Dan zou je dus moeten kijken of je die spellen via bijvoorbeeld Marktplaats kan aanschaffen.

Link to comment
Delen op andere websites

Dat klopt, ik heb zelf ook een xbox 360 en een xbox 360 slim. En beide kunnen GTA SA en VC en zelfs III draaien. Het zijn wel xbox classics spelen dus van de kwaliteit moet je niet al te veel verwachten.

Link to comment
Delen op andere websites

Een reactie plaatsen

Je kan nu een reactie plaatsen en pas achteraf registreren. Als je al lid bent, log eerst in om met je eigen account een reactie te plaatsen.

Gast
Op dit onderwerp reageren...

×   Je hebt text geplaatst met opmaak.   Opmaak verwijderen

  Only 75 emoji are allowed.

×   Je link is automatisch ingevoegd.   In plaats daarvan weergeven als link

×   Je vorige bewerkingen zijn hersteld.   Alles verwijderen

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Recent actief   0 leden

    • Er zijn hier geen geregistreerde gebruikers aanwezig.
×
×
  • Create New...