Jump to content
Joriz

Engelse WikiGTA ook eindelijk in nieuw jasje!


Bijna een jaar later dan de Nederlandse WikiGTA is nu ook eindelijk de Engelse WikiGTA in een nieuw jasje gestoken. WikiGTA is gestart in 2005 en is een initiatief van diverse leden van GTAGames.nl. De bedoeling van het Wikiproject is dat iedereen hier alles kan vinden rondom de Grand Theft Auto serie. In tegenstelling tot andere Wiki-websites wordt deze hele website opgebouwd en onderhouden door een besloten groep, die zichzelf voortdurend uitbreidt door te zoeken naar leden op GTAForum.nl die uitblinken door hun kennis over één of meerdere aspecten van GTA. Hierdoor blijft WikiGTA doorgroeien dankzij vele GTA-fans tot een betrouwbare encyclopedie over Grand Theft Auto.

gallery_1_5_5258.jpg

De volgende functionaliteit is nu ook beschikbaar op de Engelse Wiki:

  • Nieuw ontwerp geschikt voor moderne browsers
  • Bezoekers kunnen op de Random page knop drukken. De knop die er het snelst voor zorgt om kennis te maken met de uitgebreide inhoud van WikiGTA.
  • De zoekfunctie is onderhanden genomen en is nu op iedere pagina rechts bovenaan te vinden. Tijdens het intypen van zoekopdrachten geeft de vernieuwde zoekfunctie automatisch suggesties van pagina's die je waarschijnlijk bedoelt.
  • Vernieuwde tools en editor voor medewerkers van WikiGTA

Natuurlijk blijven we naast deze verandering bezig met het uitbreiden en aanmaken van nieuwe Engelse pagina's. Ook zijn de laatste weken enkele nieuwe WikiGTA medewerkers aangetreden om de Nederlandse en Engelse pagina's flink onder handen te nemen.

De vernieuwde Engelse WikiGTA is vanaf vandaag te bezoeken op het bekende adres en.wikigta.org. Vernieuwingen aan GTAForum.nl volgen waarschijnlijk later dit jaar, zodat al onze websites voorbereid zijn voor GTA5.

Dit bericht delen


Link naar bericht
Delen op andere websites


Recommended Posts

Erg leuk gedaan, maar ik vind dat jullie de Engelse Wiki eigenlijk beter kunnen laten voor wat het is en de tijd steken in de Nederlandse. Want er zijn al heel uitgebreide amerikaanse Wiki's voor GTA maar de nederlandse loopt toch nog een beetje achter. Behalve dat, Ik zie dat er echt veel tijd in is gestoken en het ziet er netjes uit! :)

Dit bericht delen


Link naar bericht
Delen op andere websites

Een reactie plaatsen

Je kan nu een reactie plaatsen en pas achteraf registreren. Als je al lid bent, log eerst in om met je eigen account een reactie te plaatsen.

Gast
Op dit onderwerp reageren...

×   Je hebt text geplaatst met opmaak.   Opmaak verwijderen

  Only 75 emoji are allowed.

×   Je link is automatisch ingevoegd.   In plaats daarvan weergeven als link

×   Je vorige bewerkingen zijn hersteld.   Alles verwijderen

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.



×
×
  • Create New...