Jump to content
Joriz

[Gerucht] Komt Fernando Martinez terug in GTA5?


200px-Fernando_Martinez.JPG&key=a530d3ac

Fernando Martinez (ingesproken door Frank Chavez) was voor het eerst te horen in Grand Theft Auto III op Chatterbox FM waar hij vertelde over Fernando's New Beginnings, waarbij hij promootte hoe je door middel van vreemdgaan je huwelijk kan redden.
Het personage Fernando Martinez was met zijn zwoele warme stem zo populair dat Rockstar Games besloot om het personage in bijna alle Grand Theft Auto terug te laten komen. Zo is Fernando Martinez onder andere te horen in Grand Theft AUto Vice City als host van het radiostation Emotion 98.3, in GTA San Andreas op WCTR, in GTA Vice City Stories op Emotion 98.3 en in het Episodes From Liberty City verzamelpakket op Vice City FM.

Nu staat op de website van Frank Chavez, de stem van Fernando Martinez, sinds enkele weken de tekst:
 

EXCITING NEW CONTENT JUST DAYS AWAY.


STAY TUNED!!!!!Zal met deze opwindende inhoud worden bedoelt dat Frank Chavez weer terug is te horen als Fernando Martinez in GTA5 en de daarbij behorende promotie?
We zullen het antwoord hopelijk snel gaan zien, want er gaan op dit moment ook geruchten dat de Grand Theft Auto V promotie binnenkort weer helemaal los gaat. Houdt GTAGames.nl dus in de gaten voor een mogelijke nieuwe GTA5 trailer. Al is er ook nog altijd de kans dat het maanden gaat duren voordat we weer een nieuw filmpje gaan zien.

Share this post


Link to post
Share on other sites


Recommended Posts

Dat zou geweldig zijn, ik luisterde indertijd naar Espantoso puur om zijn geweldige monologes te kunnen horen.

En natuurlijk hoop ik dan ook dat die content wijst op een mogelijke V-trailer ^^

Share this post


Link to post
Share on other sites

Haha, De reclames in GTA zijn de enigste reclames waar ik naar luister! Vind de spotjes van Fernando ook echt geniaal ja :bonk:. Hoop alleen dat de muziek in GTA V beter dan in GTA IV is. Het is in GTA IV niet heel slecht, maar in de vorige GTA's waren ze toch beter/grappiger. Heb er zin in, eerst Euro Truck Simulator 2, en dan GTA V. :dans:

Share this post


Link to post
Share on other sites

Ik hoor ook iets over een remake van GTA3 welke zou verschijnen op het PSN, misschien doelt hij daar ook wel op, als hij die stem heeft ingesproken in GTA3. http://www.gamer.nl/...mogelijk-op-psn

Sterker nog, hij zou al op 1 juli in de PSN store zijn geweest! Maar door een auteursrechten claim zat er een vertraging tussen. Dus nu waarschijnlijk 25 september!

Share this post


Link to post
Share on other sites

Ik ken Fernando Martinez eigenlijk alleen van VC en VCS, waar hij voorkwam op Emotion 98.3. Maar verder niet, omdat ik nooit zo weg ben van talkradio's. Mij maakt het niet zo heel veel uit of Fernando terug komt of niet.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.×
×
  • Create New...