Jump to content

gta account wilt een downloud doen en dan geeft hij een fout melding


lol1234567890

Recommended Posts

Mocht het gaan om een update van het spel (dus GTA IV) dan kan je deze ook handmatig (hier) downloaden en installeren. Mocht het gaan om Games for Windows - LIVE zelf, dan kan je dat inderdaad eens verwijderen en opnieuw downloaden en installeren (hier).

Je kan trouwens ook afbeeldingen van je computerscherm maken zonder een fotocamera te gebruiken, namelijk door gebruik te maken van de print screen toets. Meer info daarover hier.

Link to comment
Delen op andere websites

De eerste update alleen installeren zou het probleem moeten oplossen, aangezien er staat dat 'deze game' een update ter beschikking heeft. Heb je het wel degelijk geïnstalleerd?

Om zeker te zijn dat de patch succesvol geïnstalleerd is kan je het volgende doen: ga naar C:\Program Files\Rockstar Games\Grand Theft Auto IV druk daar met je rechtermuisknop op GTAIV.exe (met het zwarte IV-icoontje voor). Ga naar Eigenschappen -> Details. Daar moet bij Bestandsversie en Productversie 1.0.7.0 staan, als de patch succesvol geïnstalleerd is.

Link to comment
Delen op andere websites

Een reactie plaatsen

Je kan nu een reactie plaatsen en pas achteraf registreren. Als je al lid bent, log eerst in om met je eigen account een reactie te plaatsen.

Gast
Op dit onderwerp reageren...

×   Je hebt text geplaatst met opmaak.   Opmaak verwijderen

  Only 75 emoji are allowed.

×   Je link is automatisch ingevoegd.   In plaats daarvan weergeven als link

×   Je vorige bewerkingen zijn hersteld.   Alles verwijderen

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Recent actief   0 leden

    • Er zijn hier geen geregistreerde gebruikers aanwezig.
×
×
  • Create New...