Jump to content

[Stelling] Tomb Raider: Die MOET ik hebben!


Fiegel5

  

12 members have voted

 1. 1. Tomb Raider: Die MOET ik hebben!

  • Eens
   7
  • Oneens
   5


Recommended Posts

Tomb Raider, voor vele van ons een titel die ons doet denken aan vroeger. Na vele jaren is er eingelijk een nieuwe titel van deze game uitgekomen op de markt. Vandaar een passende stelling:

Tomb Raider: Die MOET ik hebben!

[Hoofdtopic]

Link to post
Share on other sites

Heb het spel inmiddels uitgespeeld en ik zit nu min of meer met een leegte die ik niet kan opvullen. Zo'n spel is nooit meer hetzelfde na de eerste keer. Ik vind het alleen wel jammer dat het genre meer richting third person shooter gaat en dat er relatief weinig puzzels zijn t.o.v. de vorige delen. De puzzels die er zijn zijn ook echt simpel. Op sommige plekken is het bijna letterlijk een doos van een richel duwen om de puzzel op te lossen. Verder vind ik dat 'Survival Instinct' een heel erg cheat-achtige feature.

Tot zover de negatieve punten. De storyline is ok en je bent er minstens zo'n 14 uur zoet mee. Als je onderweg nog dingen wilt zoeken kan je wel rekenen op zo'n 20 uur. Geluid is super en er ligt heel veel gevoel in het voice acting. Animaties zijn erg realistisch, hoewel Lara om de een of andere reden niet langs touwen of kettingen naar boven kan klimmen. Grafisch ziet de game er ook erg goed uit op de PC. Draait nog op High met mijn oude GTX260 met gemiddeld 32FPS. TressFX heb ik nog niet geprobeerd en ik denk niet dat m'n GPU het aan kan.

Link to post
Share on other sites
Sjaakswabber

Ik hoef deze game niet te hebben, het genre trekt mij niet. Aktie avonturen games zijn niet mijn ding, Bioshock Infinite ga ik mischien kopen eind deze maand. En Gears of War Jugdment wellicht ook. Tomb Raider zal wel een goede game wezen, maar het is niks voor mij. Helaas.

Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 • Recently Browsing   0 members

  No registered users viewing this page.

×
×
 • Create New...