Jump to content
Joriz

Dit is Los Santos vanaf een skateboard! (hopelijk)


Als je dacht dat Los Santos, de GTA5 stad die is gebaseerd op Los Angeles, vanaf de fiets al cool was dan moet je zeker het onderstaande filmpje zien. Ondanks dat het een hele grote stad is blijkt Los Angeles met zijn vele betonnen stoepen en hellingen toch ideaal voor een skateboarder om de halve stad door te jumpen. Nu hopen dat Rockstar Games naast de diverse fietsen die in GTA5 komen ook een skateboard toevoegt. Wederom veel kijkplezier! smile2.gif

Bron video: Vimeo

Share this post


Link to post
Share on other sites


Recommended Posts

cool filmpje, hoop zeker dat we kunnen gaan skateboarden en al die coole dingen die daar bij horen. Al zie ik Michael niet snel op een skateboard staan, kan het wel iets voor Franklin zijn.

zou nog kooler zijn als je er dan ook mee kan springen of zelfs tricks doen.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Heel sfeervol. Toont perfect zoals ik LA zie, een gigantische stad met heel veel stedelijk verval overal.

Het zou zeer interessant zijn mocht er eindelijk een Skateboard voorkomen in het spel. Het past wel in de omgeving (hoewel ik enkel Franklin zou zien skateboarden) Maar het kan wel een mooie nieuwe dynamiek toevoegen aan de game. Zoiets moet natuurlijk geïntroduceerd worden via een missie (misschien ontsnapt één van je slachtoffers toevallig met een BMX en staat er een Skateboard tegen de muur?) Het doet dromen.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Een skatepark zou echt super zijn, in gta 4 ging ik vaak met een sanchez van die ramps, maar het zou natuurlijk veel leuker zijn om het met een skateboard te doen, maar ik wil hem dan wel overal kunnen gebruiken en niet alleen in zo'n park. IK zie Franklin nog wel op een skateboard rijden.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Ze kunnen er dan wel allemaal op rijden, alleen zie je dan Franklin een paar tricks achter elkaar doen en Michael zijn nek breken als die weer eens valt.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Lijkt me onvoorstelbaar. :puh:

Het zal denk ik gewoon met skills zijn, zoals de bike skilss van sa als ik me niet vergis.

In het begin val je heel vaak, maar hoe hoger je skills, hoe minder, en bij de ene zullen je skills wat sneller stijgen dan bij de andere denk ik.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Ik denk niet dat er een skateboard komt. GTA staat bekend als een geweld(ig) spel. Een fiets is nog wel realistisch maar een skateboard. Dat past gewoon niet. Ik heb eigenlijk nog nooit gezien dat een Gangster of crimineel skated. Misschien een missie

waar je iemand onopvallend achtervolgt. Maar als R* echt wat meer op realisme zet zetten ze niet Trevor Franklin of Michael op een skateboard.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Ik zou net zeggen dat als R* op realisme inzet, dat ze elk mogelijk voertuig erin stoppen. Want naast de criminele verhaallijn, is GTA vooral bekend om zijn vrijheid. Wanneer je dus zin hebt om op een skateboard wat door de stad te rollen, zou dat mogelijk moeten zijn, net zoals een duikboot of een zeppelin.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.×
×
  • Create New...