Jump to content

Super- en Megalid-rangen verdwijnen


PatrickW

Recommended Posts

Met de recent verhoogde activiteit in de Gangs & Corporations-sectie, de constante factoren aldaar in de vorm van The Covesight Community, BeaT DowN en De Wilde Ganzen, én het mooie The City-systeem, lijkt het ons hoog tijd om de Gangs & Corporations de waarde te geven die we vanaf het begin voor ogen hadden: als vervanger van het rangensysteem van de Super- en Megaleden.

Het rangensysteem was er altijd vooral voor wat saamhorigheid onder de actieve leden, als kleine beloning en statussymbool voor die leden en voor ons was het handig om, wanneer er een vacature binnen de crew ontstond, in één oogopslag te zien wat voor kandidaten er waren. Al die zaken kunnen het Gangs & Corporations-systeem ook regelen en dus kan het andere systeem worden opgedoekt.

Immers, saamhorigheid is er al meer binnen de Gangs & Corporations en ook onderling tussen de verschillende groepen. En toegelaten worden tot een Gang of Corporation en de naam daarvan in je profiel hebben kan gezien worden als kleine beloning en statussymbool. Tot slot kunnen we ook daar prima zien wie er geschikt is voor een plekje in de crew. (Mede) leiding geven aan een Gang of Corporation, project(en) organiseren, dat zijn allemaal kwaliteiten die voor zich spreken.

De komende dagen zullen het Super- en Megaleden Forum zo goed als leeg worden gehaald. Enkel de PHOGO-topics zullen nog even blijven staan, maar ook die gaan vervangen worden door een PHOGO V binnen Gangs & Corporations. We voeren de uiteindelijke maatregel, het volledig afschaffen van de rangen Superlid en Megalid, niet per direct uit maar wat geleidelijker, zodat een ieder die nog geen lid is van een Gang of Corporation zich wat kan oriënteren en zich ergens aan kan sluiten.

Update

Deze Superleden en megaleden wijziging zou worden doorgevoerd per 1 april ...

Edited by Joriz
Link to post
Share on other sites
 • Replies 152
 • Created
 • Last Reply

Top Posters In This Topic

 • SpacyColours

  13

 • Phoenyxar

  11

 • MegaPilot

  9

 • Basssss

  8

Toch jammer dat zoiets ouds verdwijnt, misschien een idee om gewoon geen nieuwe super- en megaleden meer toe te wijzen? Krijg je zo trouwens ook niet dat mensen die graag bij de crew willen zich gaan bemoeien met de gangscene uitsluitend met de bedoeling bij de crew te komen, terwijl zij dus geen enkele interesse hebben in gangs & corps opzich?

Link to post
Share on other sites

Was toch weer even schrikken toen ik dit las, hoewel dat het er zat aan te komen.

Naja, het is wel een goede ontwikkeling, want het kan wat van die activiteit (en die is er wel) naar de gangscene stouwen.

The Underground zal met open armen afwachten naar geïnteresseerden :D

Link to post
Share on other sites

Nooit meer "Beste SL" en "Beste ML" bij de awards traantjes.gif

Ben benieuwt wat er hiervoor in de plaats komt.

Dit vind ik trouwens een leuke screen, moet alleen nog een superlid bij en dan is het plaatje compleet. (en een global moderator) :puh:

4XpMC.jpg

Edited by nyltje
Link to post
Share on other sites

Dat zal even wennen worden. Ik hoop dat dit een deel van de gangs en corporations sectie ook weer opkrikt (qua activiteit).

Btw, die nieuwe rangenverdeling zie ik wel zitten. :3

Untitled-1_zpsbcaeca05.png

Link to post
Share on other sites
End Of The Riot

Ik zal mijn rang als superlid toch wel missen hoor, zeker omdat ik ook niet echt iets heb met die hele gang & corporations scène.. :{

Link to post
Share on other sites

Het zal wel even wennen zijn denk ik, maar ik heb goed vertrouwen in deze verandering. Met The City is de gangscène een stuk GTA-achtiger geworden. Ik heb er vertrouwen in dat de verwijdering van deze rangen daar ook in bijdragen. Dat we dan streven naar een echt GTA forum, en geen van-alles-wat-forum waar ook een beetje over GTA gepraat wordt. :)

Btw, die nieuwe rangenverdeling zie ik wel zitten. :3

Untitled-1_zpsbcaeca05.png

Weer een stapje dichter bij de positie van absolute macht over dit forum. :3

Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 • Recently Browsing   0 members

  No registered users viewing this page.


×
×
 • Create New...