Jump to content

goeie game pc?


noel39

Recommended Posts

Op zich is dit een goede pc, alleen een 'zwakke' videokaart. Je kan met deze computer spellen gta IV op high spelen. Wat ik je aanraad is onderstaande lijst in te vullen zodat wij een betere computer kunnen samenstellen. :bier:

Budget:

Doel: Wil je bijvoorbeeld gaan gamen, overklokken of enkel internetten? Of moet er een bepaald spel/programma op kunnen draaien? Kortom, wat je met je pc van plan bent.

Desktop of laptop: Wil je een desktop of een laptop?

Merk pc of samengesteld: Mocht je een merk pc willen, dan kan je dat hier aangeven. Voor desktops is dat niet aanbevolen: vaak betaal je te veel voor minder en is de grafische kaart te zwak voor gamen.

Benodigde randapparatuur: Heb je nog een muis, toetsenbord, speakers of beeldscherm nodig? Dat kan je dan mooi hier plaatsen.

Besturingssysteem: Welk besturingssysteem wil je hebben? Je kan ook aangeven dat je er geen besturingssysteem bij hoeft, omdat je er nog één hebt liggen.

Onderdelen die je nog wilt hergebruiken: Spreekt voor zich. Mocht je je harde schijf willen houden, plaats dat dan hier en vermeld type en dergelijke.

Zelf in elkaar zetten of door bedrijf zoals Azerty of Alternate: Als je niet zo ervaren bent met hardware, kan je het beste je pc in elkaar laten zetten. Geef hier aan of je dat wilt of niet.

Extra koeling (voor overklokken)?: Overklokkers kunnen hier extra koeling aanvragen.

Bewerkt: door Woody268
Link to comment
Delen op andere websites

Een reactie plaatsen

Je kan nu een reactie plaatsen en pas achteraf registreren. Als je al lid bent, log eerst in om met je eigen account een reactie te plaatsen.

Gast
Op dit onderwerp reageren...

×   Je hebt text geplaatst met opmaak.   Opmaak verwijderen

  Only 75 emoji are allowed.

×   Je link is automatisch ingevoegd.   In plaats daarvan weergeven als link

×   Je vorige bewerkingen zijn hersteld.   Alles verwijderen

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Recent actief   0 leden

    • Er zijn hier geen geregistreerde gebruikers aanwezig.
×
×
  • Create New...