Jump to content
Joriz

Dit is Los Santos van rapper Ice Cube!


De afgelopen tijd heb ik al veel van Los Angeles laten zien. De stad, waar het Los Santos van GTA5 op is gebaseerd, is duidelijk meer dan alleen snelwegen, rijen huizen en straatgangs. Rapper Ice Cube laat in het onderstaande filmpje zien dat architectuurkunst ook aanwezig is in Los Angeles. Ice Cube, die als O'Shea Jackson opgroeide in het criminele South Central studeerde namelijk architectuur voordat hij begon aan bekende rapformatie N.W.A.

In het onderstaande filmpje laat Ice Cube met name het Eames house zien dat lijkt te zijn gebaseerd op de abstracte schilderijen van Piet Mondriaan. Hopelijk is Rockstar Games ook geïnspireerd door alle architectuurkunst van Los Angeles zodat Los Santos één van de afwisselendste en mooiste steden tot nu toe in een computerspel wordt. We zullen zien. smile3.gif

Bron:

Share this post


Link to post
Share on other sites


Recommended Posts

Pff, die snelwegen. Dat is weer eens wat anders dan Groningen :7

Dat huis heeft inderdaad veel overeen met die rechte lijnen en kleuren van Mondriaan. Hou zelf niet zo veel van kunst, maar dit is wel een interessante vorm... Heel simpel, maar toch heeft het wel iets. Ben benieuwd wat R* met de architectuur van Los Angeles heeft gedaan!

Share this post


Link to post
Share on other sites

Gebouwd in 2 dagen? Dayum!

Kende het gebouw niet, vind het best interessant eigenlijk. Zou inderdaad leuk zijn om het ingame tegen te komen. Eventjes opgezocht en de Eames ligt in Pacific Palisades. Die wijk zou nog net onder Los Santos kunnen vallen en de kans bestaat dus nog wel dat het er in zit. Een beetje zoals de Chemosphere in SA.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.×
×
  • Create New...