Jump to content

WWE


TekaLoca

Recommended Posts

WWE.png?w=481&h=338

WWE is een Amerikaans media- en entertainmentbedrijf en heeft zich gespecialiseerd in professioneel worstelen. Het is momenteel het grootste bedrijf dat zich hiervoor sterk maakt. Naast dertien miljoen kijkers in het thuisland, worden de shows uitgezonden in 145 landen en zijn daartoe in dertig talen beschikbaar. Men voert twee "merken": Raw en SmackDown.

(Inleiding genomen van Wikipedia)

[table=header]Normale show's | Pay-per-view's (groter evenement waar de titels meestal terug worden ingezet)

Raw | Royal Rumble

Smackdown | Elimination Chamber

NXT (show voor de opkomende talenten) | Wrestlemania

Main Event | Extreme Rules

Superstars | Payback

Saturday Morning Slam | Money In The Bank

| Summerslam

| Night of Champions

| Over The Limit

| Hell in a Cell

| Survivor Series

| TLC (Tables, Ladders & Chairs)

[/table]

WWE SUPERSTARS (omdat het zo'n lange lijst is en dat de openingspost een beetje lelijk maakt, heb ik het in een spoiler gezet)

[table=header]Naam | Titel(s)

Alberto Del Rio

Alex Riley

Antonio Cesaro

Big E Langstion

Big Show

Bo Dallas | NXT Champion

Brock Lesnar

Brodus Clay

Camacho

Chris Jericho

Christian

CM Punk

Cody Rhodes | Tag Team Champion

Curt Hawkins

Curtis Axel | Intercontinental Champion

Damien Sandow

Daniel Bryan

Darren Young

David Otunga

Dean Ambrose | United States Champion

Dolph Ziggler

Drew McIntyre

Epico

Evan Bourne

Ezekiel Jackson

Fandango

Goldust | Tag Team Champion

The Great Khali

Heath Slater

Hornswoggle

Hunico

Jack Swagger

Jey Uso

Jimmy Uso

Jinder Mahal

John Cena | World Heavyweight Champion

JTG

Justin Gabriel

Kane

Kofi Kingston

Mark Henry

The Miz

Primo

R-Truth

Randy Orton | WWE Champion

Rey Mysterio

Rob Van Dam

The Rock

Roman Reigns

Ryback

Santino Marella

Seth Rollins

Sheamus

Sin Cara

Ted DiBiase

Tensai

Titus O'Neil

Triple H

Tyson Kidd

The Undertaker

The Wyatt Family

Wade Barrett

William Regal

Yoshi Tatsu

Zack Ryder

[/table]

------------------------------------------------

Staat dat er ook weer op.. Nu is mijn vraag: zijn er nog mensen die de WWE volgen? Ikzelf ben dit pas gaan doen sinds november/december dus ben nog niet van heel veel op de hoogte :7

Feel free to post :)

Bewerkt: door TekaLoca
Link to comment
Delen op andere websites

Zit Brock Lesnar weer in WWE? Ik dacht dat hij volledig gestopt was met knocken, zowel in MMA wereldje als in WWE.

Maargoed, ik vind WWE niet zo geweldig, beetje saai zelfs. Vrijwel alles is in scene gezet en daar hou ik niet van.

Link to comment
Delen op andere websites

Maargoed, ik vind WWE niet zo geweldig, beetje saai zelfs. Vrijwel alles is in scene gezet en daar hou ik niet van.

Helemaal mee eens. Ik vind het zo ongelooflijk nep, ik vraag me af wat hier leuk aan is.

Link to comment
Delen op andere websites

Maargoed, ik vind WWE niet zo geweldig, beetje saai zelfs. Vrijwel alles is in scene gezet en daar hou ik niet van.

Helemaal mee eens. Ik vind het zo ongelooflijk nep, ik vraag me af wat hier leuk aan is.

Alles wordt 'in scène gezet', omdat in de WWE (en in de gehele worstelwereld) gebruik wordt gemaakt van zogenaamde verhaallijnen. In feite zijn twee of meer worstelaars in een vete, waarvan het verhaal zich afspeelt binnen en buiten de ring. Dat er afspraken worden gemaakt, hoort hier bij. Dit wordt ook gedaan om de worstelaars zo goed mogelijk te beschermen en ze op elke 'move' of 'grapple' in de ring te laten anticiperen, om ze van blessures te weerhouden.

Dat het 'nep' mag wezen, maakt het nog niet saai. Worstelaars trainen jarenlang om elke move die ze gebruiken te perfectioneren. Neem bijvoorbeeld top rope moves, die in mijn ogen toch het moeilijkst zijn om uit te voeren. Zijn zulke moves spectaculair? Ja. Is het vermakelijk? Ja, dat vind ik zeker. En dit is nog maar een klein gedeelte van hoe er geworsteld wordt.

Om op de vraag van TekaLoca in te gaan: Ik volg de WWE nu voor zo'n vijf jaar. Ik kijk de Raw en Smackdown shows, soms ook Main Event en NXT. De PPV's kijk ik alleen de matches die me echt interesseren (En dus skip ik meestal de matches als Cena vs. Ryback. Bleh vreselijk.) Er zijn worstelaars die ik totaal niet moet hebben door hun saaie persoonlijkheden (John Cena en Kofi Kingston), maar de worstelaars die dit jaar echt zijn gestegen naar de top (CM Punk, Daniel Bryan en Dolph Ziggler) ben ik echt een groot fan van geworden. Dit komt door hun in-ring kwaliteiten, maar ook hoe ze steeds meer het publiek in de loop van de tijd achter zich hebben gekregen. (Bryan bijvoorbeeld met z'n NO!!!-chants.) Tevens ben ik al jaren een groot fan van Kane, die ik in april in Rotterdam tijdens een WWE event in levende lijve heb mogen zien.

De laatste tijd kijk ik vooral matches van grootheden uit eind jaren 80/begin jaren 90 als Randy Savage, Mr. Perfect, Ricky Steamboat, Ric Flair enzovoort. Tevens ben ik fan van de zogenaamde Attitude Era/Ruthless Aggression Era (1996-2005), waar wrestling wellicht zowel qua verhaallijnen als in-ring kwaliteiten op z'n hoogtepunt was. Ik heb nu vooral het idee dat door het 'verzwakken' van de wrestlingcultuur door bijvoorbeeld meer kindvriendelijk te zijn en dus bepaalde dingen te verbannen het worstelen veels te soft is geworden. Nu met Triple H als leidend figuur binnen de WWE hoop ik dat hier verandering in komt, maar dat is nog altijd even afwachten.

Link to comment
Delen op andere websites

Ik wist wel dat ik de enige niet ging zijn :D

Ik ben zelf eigenlijk een beetje fan van Ryback. Het is eigenlijk door een van zijn matches dat ik ben blijven plakken aan de WWE. Vind het gewoon geweldig hoe hij zo kan domineren tijdens zijn matches :puh:

Link to comment
Delen op andere websites

Ik volg het eigenlijk sinds 2006 een beetje, toen had ik de officieele videogame van WWE (SmackDown vs. Raw 2006) gekocht en aangezien ik dit wel aardig vond begon ik ook met videos op youtube ervan te bekijken. Dan heb ik het bepaalde periodes gevolgd en dan in 2012 een klein jaartje niet meer. Nu volg ik het nog amper omdat het nog amper te zien valt, vroeger werden de hele shows op youtube geplaatst maar nu worden ze direct verwijdert wegens copyright.

Link to comment
Delen op andere websites

Ik bekijk telkens de matches van Raw en Smackdown via de WWE App op mijn S3.. Elke keer na de live show's wordt zowat alles daar op geplaatst. De pay-per-view's tonen ze daar helaas niet op maar die bekijk ik dan de dag erna via YouTube.. Ik had Payback eigenlijk nog snel gevonden via YouTube.. En Wrestlemania had ik dan live gevolgd via stream maar dat doe ik niet meer opnieuw. Was van 1u30 in de nacht tot ongeveer 5u 's morgens, maar ik heb dan ook elke match gezien die PPV :7

Jesper, check deze match, dat is wat ik bedoel :schater:

http://www.youtube.com/watch?v=U6Hzpb0g8x0

Bewerkt: door TekaLoca
Link to comment
Delen op andere websites

Maargoed, ik vind WWE niet zo geweldig, beetje saai zelfs. Vrijwel alles is in scene gezet en daar hou ik niet van.

Ik vond WWE tof, tot ik doorhad dat het nep was. De slagen zijn zo nep als wat, de scheidsrechter is in feite geen scheidsrechter want hij laat zowat alles toe(in WWE wordt er ongelofelijk vaak geslaan, wat niet tot worstelen behoort), etc.

Link to comment
Delen op andere websites

Ik heb weinig respect voor de Rock nu als worstelaar. Werd enkel terug gehaald voor de kijkcijfers wat goed gewerkt heeft. Hij is liever acteur in films waarvan ik vind dat hij er niet thuis hoort.

Link to comment
Delen op andere websites

De terugkeer van The Rock was voor mij één grote teleurstelling. Zijn promo's waren praktisch steeds hetzelfde, was zonder ook maar een match te hebben gedaan opeens de number one contender voor de WWE Championship op de Royal Rumble en zijn twee matches waren echt verschrikkelijk. Nee, van mij hoeft The Rock niet meer terug te komen, in ieder geval niet meer als worstelaar.

Nu je het over Wrestlemania 29 hebt.. Ik heb 'm ook gevolgd en ik was echt diep teleurgesteld. Iedereen had een heelturn verwacht van Cena, maar won de titel gewoon clean van The Rock na een rivaliteit tussen die twee van ruim twee jaar. Tsja, en de rest van de matches waren ook niet zo bijzonder, op Punk vs Undertaker na.

Link to comment
Delen op andere websites

  • 3 maanden later...
  • 11 maanden later...

Een flinke bump! :puh:

Vanavond is Hell in a Cell! Ik heb (uiteraard) WWE Network en daar is het dus live op te zien. Het begint om +- 2uur (voorbeschouwing) tot een uur of 6, morgen om 7 uur op! :puh:

Niet één maar twee main events: John Cena vs. Randy Orton & Dean Ambrose vs. Seth Rollins, spektakel verzekerd! Het gevecht tussen de Bella-tweeling is natuurlijk ook de moeite waard, al is het maar om de looks:

20141013_EP_LIGHT_HIAC_Bire_Nikki_HOME.0.0_standard_730.0.jpg

Toevallig iemand anders zo gek om het vannacht te kijken? Al durf ik dat te betwijfelen.

Link to comment
Delen op andere websites

Een reactie plaatsen

Je kan nu een reactie plaatsen en pas achteraf registreren. Als je al lid bent, log eerst in om met je eigen account een reactie te plaatsen.

Gast
Op dit onderwerp reageren...

×   Je hebt text geplaatst met opmaak.   Opmaak verwijderen

  Only 75 emoji are allowed.

×   Je link is automatisch ingevoegd.   In plaats daarvan weergeven als link

×   Je vorige bewerkingen zijn hersteld.   Alles verwijderen

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Recent actief   0 leden

    • Er zijn hier geen geregistreerde gebruikers aanwezig.
×
×
  • Create New...