Jump to content

Het promoten van sa-mp server?


TheJokerHG

Recommended Posts

Hallo,

Ik ben nogal nieuw hier ,

En vind het nog een beetje on overzichtelijk in jullie forum!

Mijn vragen:

Hebben jullie ook een plaatsje waar mensen hun server kunnen promoten,

of om spelers te zoeken om bijvoorbeeld nieuwe servers te testen?

alvast bedankt!

Link to comment
Delen op andere websites

>>> Door Jacky-2007: ... laat dan liever het antwoord over aan een ander. ;) <<<

Als je mensen nodig hebt om je server te helpen testen, kan je het beste gewoon IRC-kanalen op gaan die met SA:MP te maken hebben en daar mensen vragen of ze je willen helpen.

Link to comment
Delen op andere websites

Tenzij je met een bepaald thema een server wil opzetten die speciaal is om met gtagames.nl leden in aan de slag te gaan. Daarvoor kan je terecht in Multiplayer: Clans of in de Gangs en Corporations sectie. Een voorbeeld daarvan is de Corporation Covesight, die een eigen dorp met eigen modificaties bestieren vanaf gtaforum.nl.

De multiplayersectie kan je vinden via de index. De Gangs en Corporations sectie kan je ook vinden via de index, en een eigen gang hiervoor starten kan via de geïntegreerde G&C applicatie. Die kan je benaderen door hier bovenaan op de knop Gangs en Corporations te klikken.

In MP: Clans kan je een clan starten. Daarbij beschik je nadat je genoeg leden hebt over een eigen Clan Talk. Je mag dan het forum gebruiken om met elkaar te praten buiten je server. Daarnaast kan je daarin dan al je eventuele geplande evenementen aankondigen. Ook ben je vrij om, als je een keer met meer dan alleen clanleden wilt spelen, een aankondiging te plaatsen voor een evenement waarop ieder geregistreerd gtaforum.nl-lid welkom is. Dit evenement kondig je dan aan, versierd met de kleuren en logo's van je clan, in het Multiplayer: Meetingpoint.

Het verschil tussen een clan of gang zit hem voornamelijk in de activiteiten die je doet met je leden op het forum zelf. In G&C is er namelijk op het forum ook een boel te beleven voor je mogelijke leden. In The City (zie G&C forum) kunnen jullie namelijk de strijd aanknopen met allerlei competities (mag ook in je server) waarmee je terrein kan winnen op andere gangs.

Lang-verhaal-kort versie: jazeker kan dit, en mag dit, maar dan verwachten we van je dat je vanaf gtagames.nl je server gaat bestieren. Eventuele vrienden die al op je server spelen kan je dan meenemen hier naartoe. Iedereen is meer dan welkom! :tu:

Link to comment
Delen op andere websites

Een reactie plaatsen

Je kan nu een reactie plaatsen en pas achteraf registreren. Als je al lid bent, log eerst in om met je eigen account een reactie te plaatsen.

Gast
Op dit onderwerp reageren...

×   Je hebt text geplaatst met opmaak.   Opmaak verwijderen

  Only 75 emoji are allowed.

×   Je link is automatisch ingevoegd.   In plaats daarvan weergeven als link

×   Je vorige bewerkingen zijn hersteld.   Alles verwijderen

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Recent actief   0 leden

    • Er zijn hier geen geregistreerde gebruikers aanwezig.
×
×
  • Create New...