Jump to content

Een missie op legerbasis ?


hari050

Recommended Posts

Gewoon een snelle auto nemen, en keihard naar die H toeracen. Je moet daar een Cargobob stelen van het leger voor de tweede heist ;) Als je snel bent, is het goed te doen. Ook kun je natuurlijk met een parachute naast de Cargobob landen ;)

Link to comment
Delen op andere websites

Ik zou Trevor gebruiken, (Hoewel als je een ander personage al met een hoog percentage vlieg vaardigheid hebt is hij ook goed te doen). Gebruik dan een ander vliegtuig/helicopter om hoog boven de basis te vliegen en spring er dan uit.

Richt op de cargobob en open je parachute zo laag mogelijk bij de grond. Hoe minder lang je daar in de lucht blijft hangen hoe beter je kansen zijn.

Zodra je de cargobob hebt vlieg zo laag en wendbaar mogelijk, je zal raketten op je af krijgen. Het is dan ook aan te raden om voor de missie even met een helicopter rond te stunten, je zal de vaardigheid zeker nodig hebben.

Link to comment
Delen op andere websites

Zo moeilijk is het niet. Je moet juist NIET met een snelle wagen jezelf zo snel mogelijk naar binnen rammen. Begin bij het begin, schiet de soldaat in het poortje dood en ga te voet naar de heli. De soldaten komen meestal in 2 tal dus die kan je al afschieten voordat ze ook maar een kans hebben om het vuur op je te openen. Heb 3x tevergeefs geprobeert om er met een grote truck naar binnen te rammen, maar toen ik gewoon naar binnen wandelde ben ik niet 1 keer geraakt door een kogel. Oja, als je eenmaal bij de heli ben, stap meteen weer uit de cargobob en schiet de piloot van de gevechtsheli neer met een sniper. Dit zal misschien niet de eerste keer lukken, maar omdat je dan toch al een checkpoint hebt bij de Cargobob maakt dat niet zo veel uit. Daarna is het gewoon rustig vliegen naar het andere vliegveld.

Bewerkt: door BoerDave
Link to comment
Delen op andere websites

Een reactie plaatsen

Je kan nu een reactie plaatsen en pas achteraf registreren. Als je al lid bent, log eerst in om met je eigen account een reactie te plaatsen.

Gast
Op dit onderwerp reageren...

×   Je hebt text geplaatst met opmaak.   Opmaak verwijderen

  Only 75 emoji are allowed.

×   Je link is automatisch ingevoegd.   In plaats daarvan weergeven als link

×   Je vorige bewerkingen zijn hersteld.   Alles verwijderen

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Recent actief   0 leden

    • Er zijn hier geen geregistreerde gebruikers aanwezig.
×
×
  • Create New...