Jump to content

IOS7 maakt IPhones niet waterdicht


Ezra24rct3

Recommended Posts

Jawel, ik meen het :7

Sommige mensen geloven blijkbaar echt dat een software-update je iPhone waterdicht kan maken. The Independent meldt dat er daadwerkelijk gebruikers in deze hoax rond de lancering van iOS 7 zijn getuind.

Een voor leken vrij overtuigende nepadvertentie circuleerde de afgelopen week op sociale media. 'Download iOS 7 en word waterproof', valt daarin te lezen. 'In noodgevallen zal een schakelaar de stroomingang en andere componenten afsluiten om schade aan de kwetsbare iPhone-circuits te voorkomen.'

Mensen die deze nieuwe functionaliteit uitprobeerden, kwamen helaas van een koude kermis thuis. Hun iDevice ging namelijk gewoon kapot door het water. Sommige van hen lieten daarover hun onvrede blijken op Twitter. 'OK, degene die zei dat iOS 7 waterdicht is GO F*** YOURSELF!', klaagde iemand.

De hoax is waarschijnlijk bedacht op het forum 4chan, dat wel vaker mensen voor de gek houdt. Vorig jaar hackte een forumlid nog het Twitter-account van Entertainment Tonight om het bericht te verspreiden dat Justin Bieber kanker had. Fans werden opgeroepen uit solidariteit hun hoofd kaal te scheren.

Bron: Ad.nl (http://www.ad.nl/ad/nl/1014/Bizar/article/detail/3515320/2013/09/24/iOS-7-maakt-iPhones-niet-waterdicht.dhtml)

Bewerkt: door Ezra24rct3
Link to comment
Delen op andere websites

Kan je zien wat voor mensen deze "telefoon" hebben.

Wat een idioten... :7

+1 x2 :schater:

Als je gelooft dat een softwareupdate je hardware waterdicht maakt, dan heb je ze gewoon niet alle vijf op een rij. Persoonlijk denk ik dat dit meer iets is voor NOTA/Stamkroeg btw..:puh:

>>> Door Phoenyxar: Jup, weinig discussiewaardig aan en past ook niet in Beeld&Geluid.<<<

Link to comment
Delen op andere websites

  • 4 weken later...

Een reactie plaatsen

Je kan nu een reactie plaatsen en pas achteraf registreren. Als je al lid bent, log eerst in om met je eigen account een reactie te plaatsen.

Gast
Op dit onderwerp reageren...

×   Je hebt text geplaatst met opmaak.   Opmaak verwijderen

  Only 75 emoji are allowed.

×   Je link is automatisch ingevoegd.   In plaats daarvan weergeven als link

×   Je vorige bewerkingen zijn hersteld.   Alles verwijderen

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Recent actief   0 leden

    • Er zijn hier geen geregistreerde gebruikers aanwezig.
×
×
  • Create New...