Jump to content

Grand Theft Auto 2 niet meer gratis te downloaden


Foreigner97

Recommended Posts

Zoals uit een oud en tot voor kort nog gepinned topic bleek, is Grand Theft Auto 2, samen met Grand Theft Auto en Wild Metal Country, een tijdje als gratis download aangeboden op de site van Rockstar Games.

Welnu, de site geeft op het moment de volgende melding:gallery_125040_232_102928.jpg

Bij dezen dus de melding dat dit helaas niet meer mogelijk is. Rockstar heeft deze service currently unavailable gemaakt, vrij vertaald komt dat er op neer dat deze service momenteel niet beschikbaar is. Het feit dat Rockstar zegt dat het momenteel is, wijst er op dat de kans dat de downloads terugkeren, erin zit.

Vandaar dat de voorheen gepinde topics in Grand Theft Auto en GTA 2 zijn vervangen door deze. Mochten deze downloads weer beschikbaar worden, zal dat uiteraard ook weer worden aangepast in dit subforum. smile3.gif

Link to comment
Share on other sites

Correct, het is inderdaad wat laat aangepast. Maar beter laat dan nooit, niet? Tot gisternacht stond dit topic namelijk nog pinned (en bij Grand Theft Auto een soortgelijk topic), wat dus outdated was. De kans dat de service terugkeert is aanwezig, vandaar dat deze topics nu bovenaan beide fora schitteren.

Mocht je hebben gemerkt dat het weer mogelijk is om de games te downloaden via Rockstar games mag je het hier altijd melden, dan wordt het weer aangepast. smile3.gif

En inderdaad, dit gaat om de legale wijze van het downloaden van deze games. De illegale manieren, die er ongetwijfeld zijn, bespreek je maar ergens anders. knipoog.gif

Link to comment
Share on other sites

  • 4 months later...

Ik ben blij dat ik de classics nog op een cd-rommetje heb staan. Af en toe eens een potje GTA2 spelen is wel weer goed voor de nostalgiegevoelens :puh:

Ik hoop voor de mensen die geen classics hebben, dat ze dan weer online komen te staan (ik moet wel nog GTA London hebben :D).

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...