Jump to content
Joriz

Volgende GTAV DLC in North Yankton?


Nu we zijn bijgekomen van het feestje is het weer tijd voor een mooi gerucht. Namelijk wat er nu qua downloadable content met GTA5 gaat gebeuren. Reeds bekend is dat de komende tijd diverse gratis uitbreidingen aan GTA Online worden toegevoegd. Echter of het singleplayer gedeelte een uitbreiding krijgt is officieel nog niet bekend. Nu kunnen sommige mensen gelukkig niet laten om in de data van GTAV te gaan spitten. Onder andere onze mooie WikiGTA kaarten zijn op diverse data uit GTA5 gebaseerd. Nu zijn onze overzeese buren ook in de data van GTAV aan het spitten en hebben ze aanwijzingen gevonden dat een mogelijke DLC zich gaat afspelen in North Yankton. North Yankton is een sneeuwachtige staat (mogelijk gebaseerd op North Dakota) waar de eerste missie van GTA5 en de missie Bury the Hatchet zich afspelen. In beide missies kom je niet ver van de wegen af waardoor je niet het landschap kan ontdekken. Toch wijst de in-game kaart er op dat de wereld groter is dan een paar straten. De volgende gevonden game data toont ook aan dat North Yankton mogelijk, voor meer gaat worden gebruikt dan die twee missies. Aangezien hier duidelijk downloadable content (DLC) wordt beschreven.

#DLCMANAGEMENT#
<?xml version="1.0" encoding="UTF-8"?>

<CDataFileMgr__ContentsOfDataFileXml>
<disabledFiles/>
<includedXmlFiles/>
<dataFiles>
<Item platform="xbox360">
<filename>platform:/data/cdimages/DLC/North_Yankton.rpf</filename>
<fileType>RPF_FILE</fileType>
</Item>

Waar de gamedata van de DLC zich gaat bevinden staat al gespecificeerd

<?xml version="1.0" encoding="UTF-8"?>
<For>North_Yankton_DLC</For>
<rage__ptxgpuDropEmitterSettings>
<boxCentreOffset x="0.000000" y="10.000000" z="5.000000" />
<boxSize x="22.000000" y="22.000000" z="18.000000" />
<lifeMinMax x="6.000000" y="9.000000" />
<velocityMin x="-0.200000" y="-0.200000" z="-3.000000" />
<velocityMax x="1.000000" y="1.800000" z="-6.000000" />
</rage__ptxgpuDropEmitterSettings>

Deze data geeft aan dat het in de North Yankton DLC mogelijk sneeuwt





Zowel de muziek als de filmkwaliteit is slecht, maar het
laat toch goed zien hoe North Yankton eruit ziet

Wanneer er een North Yankton DLC komt en wat deze DLC in gaat houden is verder alleen nog maar speculeren. Het zou zeker mooi zijn als dit gebied voor meer kan worden gebruikt dan slechts twee missies. Gezien de grote hoeveelheid sneeuw kan Rockstar Games deze DLC prima beschikbaar maken met de kerst.

UPDATE:

Waar ik al een beetje bang voor was blijkt toch waar te zijn. Niemand heeft verder de betreffende DLC data over North Yankton kunnen vinden. Het lijkt er dus op dat we door een fantast in het ootje zijn genomen.

Ik zelf heb ook geen enkele aanwijzing kunnen vinden over single player DLC (enkel de bevestigde GTA Online DLC weten we dus). Het spijt me dus om te zeggen dat het nieuwsbericht over North Yankton hartstikke nep is en dus het enige wat we van deze sneeuw wereld kunnen zien in de twee missies van GTAV zit.

Bron DLC data: GTAForums.com

Bron filmpje:

Dit bericht delen


Link naar bericht
Delen op andere websites


Recommended Posts

Ben benieuwd hoe R* het DLC-gebeuren gaat doen. DLC heeft een beetje een slechte reputatie gekregen.

Mocht er singleplayer-DLC komen, dan hoop ik dat ze terug gaan naar wat ze met IV deden.

Wel spijtig dat het eerste bericht nep bleek te zijn

Dit bericht delen


Link naar bericht
Delen op andere websites

Je hebt natuurlijk verschillende vormen van DLC. De manier waarop Rockstar Games dat in Grand Theft Auto IV heeft gedaan vond ik echt perfect. Je kreeg weer erg wat uren vermaak voor een prijskaartje van twintig euro. Tegenwoordig kun je beide DLC's al voor makkelijk twintig euro krijgen en dat zijn ze zeker waard.

Je hebt ook ontwikkelaars die hebben de DLC al af voordat het spel daadwerkelijk uit is gekomen. Dan staat de content in sommige gevallen zelfs al op de disk. Dat vind ik ergens wel een beetje erg want dan schrap je gewoon delen van het spel om er nog meer geld aan te gaan verdienen. Door dit soort praktijken heeft DLC een slechte naam gekregen.

Wanneer ze in online echt microtransacties zouden gaan hanteren zou ik dat ook nog niet eens zo'n hele grote ramp vinden. Als ze er dan leuke kleine dingen aan toevoegen in vorm van een nieuwe auto, nieuw wapen of bepaalde outfits kan dat nog best wel interessant worden. Denk hierbij aan 25 cent voor een outfit en 0,50 tot 1,00 voor een voertuig of wapen. Zo krijg je wel weer een beetje extra variatie qua voertuigen en wapens etc.

Dit bericht delen


Link naar bericht
Delen op andere websites

Een reactie plaatsen

Je kan nu een reactie plaatsen en pas achteraf registreren. Als je al lid bent, log eerst in om met je eigen account een reactie te plaatsen.

Gast
Op dit onderwerp reageren...

×   Je hebt text geplaatst met opmaak.   Opmaak verwijderen

  Only 75 emoji are allowed.

×   Je link is automatisch ingevoegd.   In plaats daarvan weergeven als link

×   Je vorige bewerkingen zijn hersteld.   Alles verwijderen

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.



×
×
  • Create New...