Jump to content

Fallen Starlet (Vinewoodland)


Michael

Recommended Posts

Oooh, dat is wel mooi gedaan van R*, verwijzingen van hun eigen games in hun eigen games. Goed gevonden puh2.gif

Het was echt heel random, misschien is het niet heel interessant, maar in dezelfde kapper kan je ook een plaatje - afdruk vinden met de lettertype Rage Italic :engel: Als ik tijd heb zal ik die ook nog even posten.

Link to comment
Delen op andere websites

Was dat vroeger niet gewoon zo in real life? Hollywoodland?

Jep! :)

Wikipedia:

Hollywood Sign is een karakteristiek punt in Hollywood, Los Angeles, bestaande uit grote witte letters die de naam van het gebied spellen. Deze letters zijn 15 meter hoog en werden in 1923 geplaatst. Oorspronkelijk waren ze bedoeld om reclame te maken voor land dat te koop was en stond er ook Hollywoodland. Vanaf 1949 heeft de Kamer van Koophandel van Hollywood het onderhoud van de letters overgenomen. In dat jaar deed de kamer het voorstel om de letters op te knappen en de laatste vier (LAND) te laten vervallen. Oorspronkelijk waren de letters ook verlicht. In 1978 werden de letters wederom op kosten van de Kamer van Koophandel gerepareerd waarbij donors een bedrag van $ 27.000 bijeenbrachten om kapotte letters te vervangen. De nieuwe versie werd op 14 november 1978 live gepresenteerd tijdens het 75-jarig bestaan van Hollywood tijdens een uitzending waar 60 miljoen mensen naar keken. In november 2005 werden de letters wederom opgeknapt.
Link to comment
Delen op andere websites

Een reactie plaatsen

Je kan nu een reactie plaatsen en pas achteraf registreren. Als je al lid bent, log eerst in om met je eigen account een reactie te plaatsen.

Gast
Op dit onderwerp reageren...

×   Je hebt text geplaatst met opmaak.   Opmaak verwijderen

  Only 75 emoji are allowed.

×   Je link is automatisch ingevoegd.   In plaats daarvan weergeven als link

×   Je vorige bewerkingen zijn hersteld.   Alles verwijderen

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Recent actief   0 leden

    • Er zijn hier geen geregistreerde gebruikers aanwezig.
×
×
  • Create New...