Jump to content

Recommended Posts

prioxbanner-1.png

gallery_94862_254_1481.jpgWelkom in het ''De volgende GTA-topic''!

In deze serie van topics kunnen jullie als leden je geruchten, hints en wensen over en voor een volgende GTA kwijt.

gallery_94862_254_1481.jpg

GeruchtenGeruchten ontstaan meestal op het internet. Er is bijvoorbeeld een nieuwsartikel op een website verschenen waarin staat dat er geruchten zijn opgedoken over wie de hoofdpersoon van een volgende GTA is. Het zou ook kunnen zijn dat er geruchten zijn over een mogelijke locatie. Als dit soort onderwerpen kunnen gepost worden in dit topic.

gallery_94862_254_1481.jpg

HintsHints worden gegeven door Rockstar Games in hun games, met name in een GTA. Het zou kunnen dat er in het Los Santos van GTA V een map te vinden is die mogelijk als locatie gebruik zou kunnen worden voor een volgende GTA. Al dit soort hints kunnen gepost worden in dit topic.

gallery_94862_254_1481.jpg

Wensen

Iedereen heeft wensen over wat er volgens hem/haar in een volgende GTA zou moeten zitten. Bijvoorbeeld een bepaald arsenaal aan wapens, vreemde opdrachtgevers, snelle voertuigen en niet te vergeten een leuke stad. Al je wensen voor een nieuwe GTA kunnen gepost worden in

dit topic.

gallery_94862_254_1481.jpg

Ik wens jullie veel plezier met het zoeken van hints, het rondsnuffelen in de geruchtenmolen en het delen van je wensen!

In dit topic kan niet worden gepost.

Graphics gemaakt door: @TekaLoca

Link to post
Share on other sites
Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...