Jump to content

The GTA Online Valentine's Day Massacre Special


Michael

Recommended Posts

actual_1391814603_11-02.jpg

Wat al een aantal mensen hebben opgemerkt is dat er een nieuwe DLC uitkomt voor Grand Theft Auto Online. Net als de Beach Bum en de andere dingen is er nu de Valentine's Dag Massacre Special.

NIEUWE WAPEN: GUSENBERG SWEEPER

De Gusenberg Sweeper. Je ziet het al aan zijn uiterlijk dat het gebaseerd is op een Tommygun. Perfect voor mensen die bij een Crew zit die een soort van Maffia Crew zitten.

NIEUWE VOERTUIG: ALBANY ROOSEVELT

Deze beveiligde 1920's limousine is perfect voor gangsters en hun vrienden. Een leuke tip van Rockstar Games is dat je ook aan de zijkanten kan hanger, net als met een Granger. Deze auto kan je kopen in GTA Online via de legendarymotorsport.net in-game website. Deze auto kan je ook vinden in je garage met de Story Mode.

NIEUWE KLEDING

Natuurlijk hoort er bij een dag zoals deze ook nieuwe kleding. New double breasted suits and 1920s flapper dresses. Er zijn ook nieuwe T-Shirts, hoeden, en een collectie aan Masquerade masks. Voor de vrouwen in GTA Online is een nieuwe haarstijl, de Flapper Bob.

TIEN NIEUWE JOBS

Deze nieuwe DLC heeft ook tien nieuwe Jobs, onder ander Deathmatches, Parachute Jump, nieuwe land, zee, en fiets races.

Alles in deze DLC zal beschikbaar zijn voor een gelimiteerde tijd, starting deze vrijdag. Maar wanneer je de kleding hebt en de voertuig kan je hem voor eeuwig in je garage hebben. Rockstar Games heeft ook binnenkort meer informatie over de nieuwe GTA Online content updates waaronder de Dangerous Bussiness Pakket, Online Heists, een expansie voor de Creator Tool en nog veel meer. Hou natuurlijk GTAGames in de gaten voor meer informatie hierover :bier:

Bewerkt: door Asphyxiated
Link to comment
Delen op andere websites

Gast
Dit onderwerp is gesloten.
  • Recent actief   0 leden

    • Er zijn hier geen geregistreerde gebruikers aanwezig.
×
×
  • Create New...