Jump to content
thebig

James Bond en GTA5: meer gemeen dan je denkt!


Enkele weken geleden konden we jullie mededelen dat Grand Theft Auto V het best verkochte entertainmentproduct van het Verenigd Koninkrijk was. Het werd op grote afstand gevolgd door de James Bond-film Skyfall en dat is een groepje GTA V-gamers niet ontgaan. Ze besloten de twee grootste trotsen van het Verenigd Koninkrijk met elkaar te combineren. Het resultaat is deze spannende actiescène uit Skyfall, nagemaakt in GTA V.



Dat is echter niet het enige GTA-gerelateerde nieuws dat met de bekendste Britse spion te maken heeft. Zo besloot de Amerikaan Michael Dezer, een fervent verzamelaar van bekende auto's, zijn collectie van 60(!) James Bond-wagens te koop te plaatsen voor niet minder dan 36 miljoen dollar, oftewel 26 miljoen euro.

Een van deze auto's is de Rolls-Royce van Oddjob, de handlanger van schurk Goldfinger uit de gelijknamige film. Voor veel GTA V-spelers zal deze auto een familiaar uitzicht hebben.

Goldfinger_s1937Ph_2108903i.jpg

Voor wie er dus niet in geslaagd is de Roosevelt te bemachtigen in Grand Theft Auto: Online tijdens de Valentine's Day Massacre Special: wanhoop niet! Je kan nog altijd een bod uitbrengen op dit levensecht exemplaar, hoewel Dezer aangegeven heeft zijn collectie het liefst in één stuk door te verkopen.

Bronnen:

http://www.cinemable...cene-62559.html

http://www.nieuwsbla...140306_01011804

Dit bericht delen


Link naar bericht
Delen op andere websites


Recommended Posts

Supergaaf nagemaakt inderdaad. Hoop zelf ook dat er meer van dit soort video's gaan komen. Niet alleen van Bond-films, ook van totaal andere films. Altijd leuk als iemand dat in GTA probeert, toch? :puh:

Dit bericht delen


Link naar bericht
Delen op andere websites

Ik vind het echt geniaal dat mensen op zulke geweldige ideeën kunnen komen. Ik vond het begin wel wat vreemd maar de einde klopte eigenlijk wel helemaal tot de film. Leuke video, en bedankt voor het delen. :)

Bewerkt: door Asphyxiated

Dit bericht delen


Link naar bericht
Delen op andere websites

Een reactie plaatsen

Je kan nu een reactie plaatsen en pas achteraf registreren. Als je al lid bent, log eerst in om met je eigen account een reactie te plaatsen.

Gast
Op dit onderwerp reageren...

×   Je hebt text geplaatst met opmaak.   Opmaak verwijderen

  Only 75 emoji are allowed.

×   Je link is automatisch ingevoegd.   In plaats daarvan weergeven als link

×   Je vorige bewerkingen zijn hersteld.   Alles verwijderen

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.



×
×
  • Create New...