Jump to content

Rockstar kondigt iets cool's aan + nieuwe trailer


tjarda1999

Recommended Posts

Vandaag zijn we trots te kunnen aankondigen dat de alom geprezen en recordbrekende Grand Theft Auto V komt deze herfst naar de PlayStation 4, Xbox One en PC.

Grand Theft Auto V zal volledig gebruik van de kracht van de PlayStation 4, Xbox One en PC met over-the-board grafische en technische verbeteringen aan een prachtig nieuw niveau van detail te leveren nemen. Verhoogde gelijkspel afstanden, fijnere textuur details, dichtere verkeer en verbeterde resoluties werken allemaal samen om nieuw leven in de steden, woestijnen en oceanen van Rockstar North epische reimagining van Zuid-Californië te brengen.

Schakel tussen de onderling verbonden leven van Michael, Trevor en Franklin als ze beginnen aan een reeks overvallen in heel Los Santos en Blaine County in de grootste, diepste en rijkste open wereld-ervaring nog, met spelwereld verbeteringen die nieuwe natuur, verbeterde het weer en schade omvatten effecten, en een scala aan nieuwe details te ontdekken.

De nieuwe generatie upgrades strekken zich ook uit tot Grand Theft Auto Online, een steeds evoluerende Grand Theft Auto universum. Stijgen door de criminele gelederen door aaneen om Jobs te voltooien voor contant geld, aankoop onroerend goed, voertuigen en karakter upgrades, concurreren in de traditionele competitieve modi, of maak uw eigen inhoud te spelen en te delen met de Grand Theft Auto gemeenschap.

Alle nieuwe content en gameplay gemaakt sinds de lancering van Grand Theft Auto Online, inclusief een uitgebreid aanbod van nieuwe jobs en een arsenaal aan nieuwe wapens, scores van nieuwe voertuigen, nieuwe eigenschappen en de speler aanpassingen zullen ook beschikbaar zijn voor de PlayStation 4, de Xbox zijn Een en PC met veel meer te komen. Daarnaast zal de huidige gemeenschap van spelers de mogelijkheid om hun Grand Theft Auto Online personages en progressie te dragen aan hun keuze van de PlayStation 4, Xbox Een of pc.

Grand Theft Auto V voor de PC zal ook een video-editor ontworpen voor geavanceerde films maken.

Bekijk de nieuwe video, die vanavond debuteerde tijdens Sony's E3 persconferentie van boven, en kijk voor pre-order koppelingen vandaag begint dinsdag op 10 juni rockstargames.com / V / bestellen.

zelf heb ik door dat de wereld op de next gen console anders worden dan op ps3 en xbox 360 zoals je in de trailer ziet is het heel druk op de snelweg en zo druk is het niet op de ps3 en xbox360 maar dat is mij mening

Bewerkt: door tjarda1999
Link to comment
Delen op andere websites

Er is hier ondertussen een topic over gemaakt in de nieuwssectie, dit topic is dus overbodig en krijgt bijgevolg een slotje :slotje:

Gelieve in het vervolg ook een bron te vermelden, want ik vermoed sterk dat jij deze tekst niet zelf hebt geschreven.

Link to comment
Delen op andere websites

Gast
Dit onderwerp is gesloten.
  • Recent actief   0 leden

    • Er zijn hier geen geregistreerde gebruikers aanwezig.
×
×
  • Create New...