Jump to content

The road to...?


Visser23

Recommended Posts

Wauw, dit is leuk gedaan. Het zou leuk zijn als je met een club uit Nederland of België begint en dan jezelf omhoog probeert te werken.

Edited by Crazy-Ghost
Link to comment
Share on other sites

Met Arsenal terugkeren naar de absolute wereldtop lijkt mij een mooie uitdaging, maar als je meer bescheiden wilt beginnen, is Parma uit je geselecteerde rijtje een heel leuke keuze. Club met een interessante historie, meestal fraaie tenues en een aantal heel aardige spelers. Ik ben een volger, in ieder geval. :tu:

Link to comment
Share on other sites

HSV. Een van mijn absolute favoriete clubs op FIFA. Echt stadion, leuke competitie en heeft de allure van een top club. De club is de afgelopen jaren zo ver omlaag gezakt dat het een leuk plan is om de club weer terug naar de top te brengen.

Link to comment
Share on other sites

Ik zou zeggen, ga de uitdaging aan om Manchester United aan het draaien krijgt, weliswaar een topploeg, anders probeer van Willem II een stabiele eredivisie ploeg te maken

Link to comment
Share on other sites

Zit jij op FV? Je zou hem daar ook moeten posten, ikzelf heb dit ook al een keer gemaakt en wens je veel succes!

Nog één tip, ik weet niet of je het wil maar je echte voornaam (misschien ook achternaam) zou beter klinken dan je nicknaam, maar dat laat ik aan de maker over. :)

Edited by DeJarnoxD
Link to comment
Share on other sites

2uojl0n.jpg

@DeJarnoxD: Nee, daar ben ik geen lid van. Het zou kunnen dat ik mijn echte naam ga gebruiken. Dat onthul ik later dan wel. Eerst maar eens op zoek naar een leuke club! Zijn er nog tips? Bedankt voor je reactie, trouwens.

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...