Jump to content
Joriz

Bekijk de eerste fangemaakte GTAV PC gameplay video van 8-Bit Bastard!


Met nog ruim een uur te gaan tot we eindelijk GTAV kunnen spelen zijn we zeker benieuwd hoe het er op de PC uit gaat zien. Al zijn de officiële filmpjes en screenshots van Rockstar Games zeer gelikt is het altijd maar de vraag hoe het er in het echt uit ziet. De gasten van 8-Bit Bastard hebben dankzij Rockstar Games de PC versie al mogen testen en met de nieuwe Rockstar Editor de bovenstaande video kunnen maken.

Zoals je kunt zien kan je als fan dus ook hele mooie videos maken met de nieuwe video editor en ziet het er dus ook op PC's van fans er fantastisch uit!

Het nummer achter de clip is van Phantogram en heet K.Y.S.A. Dit nieuwe muzieknummer is exclusief te vinden op het nieuwe PC radiostation The Lab.

Bron:

Share this post


Link to post
Share on other sites


Recommended Posts

Forrest Gump!!! :D Wat een heerlijk filmpje! Zowel de graphics als het idee zijn tof. Het beeld op het einde met de pier was wel prachtig... Maar uiteindelijk dankt dit filmpje zijn genialiteit niet aan de graphics, maar aan... het idee! :D

article-1379822-0BBDF11F00000578-64_233x423.jpg

"I just felt like running"

Share this post


Link to post
Share on other sites

Ik moet heel eerlijk toegeven dat ik toch best jaloers ben op zij die een pc hebben en GTA V hierop kunnen spelen op de allerhoogste grafische instellingen. Alleen al het feit dat het 60 fps is maakt de game duidelijk veel realistischer. Voeg daar 4K aan toe en het is niet meer van het echt te onderscheiden! :puh:

Ben benieuwd naar de uitgebreide gameplay video's! En niet te vergeten de vele mods die over een tijdje beschikbaar zullen zijn. :)

Edited by Grand Theft Auto TOM

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.×
×
  • Create New...