Jump to content

Overwatch


Dotz

Recommended Posts

groupshot.png

Ontwikkelaar: Blizzard Entertainment

Uitgever: Blizzard Entertainment

Genre: Shooter

Platforms: Microsoft Windows, OS X

Aantal spelers: 12 (online multiplayer)

Release: onbekend (Closed Beta is gepland voor ''eind 2015'')

Website: http://eu.battle.net/overwatch/en/

Op 7 november, 2014 toonde Blizzard haar nieuwe game op Blizzcon. Dit keer geen game in een gevestigd universum als we dat kennen van StarCraft, Warcraft of Diablo, zelfs geen strategie-game of RPG! Het betrof een heuse shooter, Overwatch

De game heeft nog geen releasedatum, de closed beta zou staat gepland om ''eind 2015'' gelanceerd te worden. Ook over het verdienmodel van de game is vooralsnog niets bekend, het zou wellicht een f2p-model kunnen worden. Maar ook een eenmalige aanschaf, DLC-verdienmodel of een abonnementmodel wordt niet uitgesloten. Al lijkt dat laatste mij persoonlijke onwaarschijnlijk getuige de aard van de game en de gamemarkt hedendage.

Zelf kijk ik uit naar deze game! Dit type shooters trekt mij enorm aan, er zijn invloeden van vele shooters terug te vinden in de game, denk aan Quake, Team Fortress 2 en Counterstrike.

Hier volgen de cinematic- en gameplaytrailer. Elk character heeft daarnaast ook een trailer maar die kun je zelf opzoeken op de website van Overwatch of Youtube.

Link to comment
Share on other sites

  • 10 months later...

Nog lui die enthousiast zijn voor Overwatch? Nog meer mensen behalve KoningJesper die de bèta hebben gespeeld en hun mening erover kunnen vertellen? Ik zelf had er niet de tijd voor, maar deze game ligt al een tijdje op mijn interesselijstje. Nou lijkt het me wel zo eentje die stukken leuker is met maten dan zonder maten en helaas heb ik gewoon niet zoveel vrienden die zich net zoveel in videospelletjes interesseren als dat ik doe traantjes.gif (en anders spelen de fuqers wel CoD/FIFA).

Dus misschien dat ik hier eventueel wat vriendjes zou kunnen maken om mee te spelen, mocht ik het spelletje gaan kopen..

Overigens hadden maar liefst 9.7 miljoen mensen de bèta gespeeld en dat zegt natuurlijk wel wat over de hype richting de release later deze maand: 24 mei. Wellicht dat een moderator dat even kan toevoegen aan de OP. En voor de formaliteit mag Square Enix ook aan de uitgevers worden toegevoegd, aangezien good ol' SE het spel zal uitgeven in het Oosten van de wereld.

Link to comment
Share on other sites

Een woord: vreselijkgeweldigawesome

't is gewoon TF2^2 maar met minder hoedjes. Heb het paar dagen met een paar maten gespeeld, ook een keer met 6 mensen die ik kende, dat is het leukste. Mooi spel, speelt soepel weg, wel is de ene hero wat moeilijker te leren dan de andere. Maar er was een modus dat je random bij elke keer doodgaan een andere hero was, dus dat leerde snel. Gamemodi zijn vergelijkbaar met tf2: capture point, defend point, en escort missies.

Je hebt wel veel keuze in je Hero, er zijn er maar liefst 21 (tf2 heeft er 9 :puh:) in verschillende klassen; defense, offense, tank, support. Elke rol is nuttig bij elke modus.

Link to comment
Share on other sites

Klinkt allemaal wel top yep.gif Dat heb ik overigens wel eerder gelezen: "It's just like TF2, but without hats" :schater:

Zelf heb ik aardig wat tijd in TF2 gestoken en dat was een van de laatste games die ik uitgebreid op de computer heb gespeeld. Als het net zo een game gaat worden, dan zie ik eigenlijk niet wat me moet tegenhouden. Jij speelt zeker op PC of niet?

Link to comment
Share on other sites

Ik heb de release op Twitch een beetje gevolgd. Volgens mij ging het wel vrij soepel. Vind het een ossum game. Maar 60 euries vind ik atm wat prijzig. Ik wil eerst Black Desert Online kopen en de rest van m'n geld wat ik atm verdien gaat op aan mn motorrijbewijs, tattoo en Las Venturas vakantie.

Link to comment
Share on other sites

Maar 't spel is 40 euries.

De standaard versie dan.

Maar beta was inderdaad awesome, ik wacht sowieso denk ik nog even. Iig tot een paar maten ook het spel gaan kopen.

Edited by Dexist
Link to comment
Share on other sites

Dikke twijfel over hoeveel plezier er met deze game valt te beleven als je alleen speelt.. Ik wacht ook nog wel eventjes. Je zou wel denken dat op een gtaforum met aardig wat leven in de games talk er al wat meer leden zouden zijn die dit spel bezitten. Flinke hype rondom Overwatch op alle andere plekken van het internet puh2.gif

Link to comment
Share on other sites

  • 3 weeks later...

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...