Jump to content

Crew vraag


RudolfRoxs

Recommended Posts

Goedendag.Ben net begonnen met spelen. En zie nu dat er over gangs gesproken wordt,Wat is het voordeel er van om van zoiets lid te worden en hoe kan dat eventueel.

Je bedoelt crew? Zo kan je samen met "bekende" of vaste gamers een heist spelen. Ideaal voor serieus te spelen en bij sommige heists heb je toch echt party chat nodig om te communiceren. Bijvoorbeeld bij het tegelijkertijd neerhalen van een tegenstander. etc etc. Je kan een crew maken samen met vrienden die regelmatig spelen of je sluit je aan bij een crew via dit forum.

Link to comment
Delen op andere websites

Crews zijn in vele opzichten voordelig. Zoals bovenstaande heer al zei heb je nu een vast clubje gamers, dus dat kan je als grote voordeel zien. Buiten dit unlock je met je crew rang exclusieve bonussen. Met je rang kan je de crew kleur instellen als lak kleur op je voertuig, banden rook of parachute rook. Daarnaast unlock je ook bonus maskers die je alleen kan verkrijgen als je in een crew zit. En je kan natuurlijk het logo van de crew op je kleding en auto plaatsen. ;)

Link to comment
Delen op andere websites

Een reactie plaatsen

Je kan nu een reactie plaatsen en pas achteraf registreren. Als je al lid bent, log eerst in om met je eigen account een reactie te plaatsen.

Gast
Op dit onderwerp reageren...

×   Je hebt text geplaatst met opmaak.   Opmaak verwijderen

  Only 75 emoji are allowed.

×   Je link is automatisch ingevoegd.   In plaats daarvan weergeven als link

×   Je vorige bewerkingen zijn hersteld.   Alles verwijderen

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Recent actief   0 leden

    • Er zijn hier geen geregistreerde gebruikers aanwezig.
×
×
  • Create New...