Jump to content
Bassieboy35

Maak een CEO Film en win exclusieve Rockstar prijzen!


De Finance and Felony update is inmiddels al even uit. Iedere server kent zeker wel een CEO die zoveel mogelijk spullen probeert te importeren en te exporteren. Kan zo'n CEO eigenlijk meer dan dat? Wellicht wel, ze krijgen in ieder geval de kans om zich te bewijzen. Rockstar Games organiseert een video contest en daar zijn vette prijzen mee gemoeid.

gallery_123064_235_137095.png

Wat moet je doen?

Een vette video maken! Meer is het eigenlijk niet. Hoe je de video invult is geheel aan jezelf, als je nou puur je pracht en praal van je bedrijf laat zien of laat zien hoe jij met je vijanden afrekenend, het maakt niet uit. Alles is mogelijk, zolang het maar in het teken staat van de features van de Finance and Felony update en/of Executives and Criminals.

Wat zijn de voorwaarden?

  • Zoals ik eigenlijk al zei; het thema van de Finance and Felony update en/of Executives and Criminals moet erin verwerkt zijn.
  • Duur: Minimaal twee en maximaal vijf minuten.
  • Je video moet ergens tussen nu en donderdag 18 juli upgeload zijn naar Rockstar Games Social Club en de tag '#CEO' bevatten.
  • Om het eerlijk te houden moet de video met de Rockstar Editor zijn bewerkt, een ander videobewerkingsprogramma is niet toegestaan.

Wat kan je winnen?

De drie eersten verdienen als eerste een plek op de Rockstar Games newswire. De nummers 2 en 3 krijgen $100 aan shop te goed in de Rockstar Warehouse + een pakket met GTA V goodies. De nummer een krijgt drie vette prijzen. Om te beginnen een speciale trofee met daarop het logo van de Rockstar Editor. Daarnaast krijgt de winnaar ook een speciale 'on set' stoel met daarop de naam van het Social Club account en de wederom het Rockstar Editor logo. Tot slot krijgt de winnaar ook nog een baseball jack met ook weer de Social Club naam.

gallery_123064_235_52631.jpg

Mocht je dus wat tijd hebben en ambitie hebben om binnen nu en een maand een GTA Online video te willen maken, grijp dan nu je kans!

Bron: Rockstar Games Newswire

Share this post


Link to post
Share on other sites


Recommended Posts

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.×
×
  • Create New...