Jump to content

crew emblem


casminke

Recommended Posts

i had my crew emblem on my car but yesterday i logged in and the emblem is gone on all my cars and if i go in the custom shop it says it is still on it but i cant see it. can someone help me how to fix this problem.

Link to post
Share on other sites
16 uur geleden, casminke zei:

i had my crew emblem on my car but yesterday i logged in and the emblem is gone on all my cars and if i go in the custom shop it says it is still on it but i cant see it. can someone help me how to fix this problem.

Hi Casminke, fyi this is a dutch forum ;) 

 

But I might have found a solution for you here:

 

https://steamcommunity.com/app/271590/discussions/0/617335934142784036/#c615085406662016968

 

Citaat

I found out the reason behind it! And it is extremely non-sensical and stupid. You have to put the DirectX level to AT LEAST 10.1 to make the crew emblems show up. Don't ask me why, I have no idea, it's just silly.

 

Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...