Jump to content
Michael

L.A. Noire: VR Case Files uitgesteld tot December 2017


L.A Noire: VR Case Files, wat eerst bedoeld was om op 14 November 2017 te worden uitgebracht, wordt uitgesteld naar December 2017. Dat heeft Take Two Interactive meegedeeld in een persbericht. Een exacte datum is nog niet bekend gemaakt. Rockstar Games had oorspronkelijk besloten om L.A Noire: VR Case Files samen met de remasters van L.A Noire te releasen. ''L.A Noire: VR Case Files'' bevat zeven zaken uit het originele spel die volledig opnieuw ontworpen zijn voor virtual reality. Ik vind het apart dat Rockstar niet heeft vermeld op hun eigen Rockstar Newswire dat het spel is uitgesteld, aangezien er toch veel kopers en fans zijn zijn die vast niet de persberichten van Take Two Interactive lezen. Mocht een nieuwe datum voor ''L.A Noire: VR Case Files'' worden meegedeeld door Rockstar Games, dan zul je dat lezen op GTAForum!

 

large.bcd9e9031a17b0a41d08d383d4911cc96fe91ab0.jpg.ba88fd6c198a378ab91235c04af6a7da.jpg

Bron: Take-Two Interactive Software, Inc. Reports Results for Fiscal Second Quarter 2018

Share this post


Link to post
Share on other sites


Recommended Posts

Rockstar Games wouldn’t be Rockstar Games without a delay. :7 Ben trouwens verbaasd dat het niet de main-game is, maar goed, dat VR is ook nog nieuw voor Rockstar, dus dat is ze vergeven. :puh:

Share this post


Link to post
Share on other sites

1 uur geleden, Ezra24rct3 zei:

Ben trouwens verbaasd dat het niet de main-game is, maar goed, dat VR is ook nog nieuw voor Rockstar, dus dat is ze vergeven. :puh:

Ja, daar heb ik ook aan gedacht. Rockstar staat op onbekende terrein met VR, dus dat het uitgesteld is, is niet héél vreemd. Het is maar goed dat het niet de main-game is, het zou een beetje onprofessioneel zijn om dát een paar dagen voor de release bekend te maken. :7

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.×
×
  • Create New...