Jump to content
  • Sign Up
Sign in to follow this  
PrioX

[RDR2] Wapens

Recommended Posts

PrioX

Wat voor wapens hoop jij eigenlijk te zien in Red Dead Redemption 2? In het eerste deel miste ik iets van een pijl en boog. Ben daarom ook blij dat we die al in een trailer voorbij zagen komen. Verder hoop ik molotov cocktails terug te zien waarmee je letterlijk volledige stadjes kunt afbranden. Dat lijkt me ontzettend bruut. En natuurlijk de lasso. Heb altijd veel lol gehad aan het meespelen van bandieten in het eerste deel :puh:. Wat meer improviseerde wapens lijken me ook wel gaaf. Iets als een zelfgemaakt mes of zo die je dan maakt met verzamelde objecten.  

 

 

Share this post


Link to post
Share on other sites
Faenty.

Nu moet ik zeggen dat ik in RDR minder met de wapens had dan dat ik in een GTA of een Skyrim/witcher heb. Het is allemaal maar een beetje hetzelfde met 2/3 uitzonderingen. Maar het pistool die je in gta online unlockt krijgt het voor elkaar me toch wel een beetje hyped maakte, want dat is wel een mooi ding in first person, en als de geruchten over first person in RDR2 waar zijn zal ik denk ik wat meer waarde hechten aan de looks en afwerkingen van de wapens.

Share this post


Link to post
Share on other sites
Schumy7_Patriot

Ik hoop op een paar prachtige ambachtelijke meesterwerken. Niet teveel zoals GTAO. Gewoon een handvol van elke type 3 ofzo, long range, short range, mid range.

Edited by Schumy7_Patriot

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
Sign in to follow this  

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...