Jump to content
PrioX

Video: Welcome to the '80s is terug!


De talenten achter het YouTube-kanaal Welcome to the '80s zijn al vaker bij ons in beeld geweest. Zo zijn zij de makers van de fantastische fan-made trailer voor de vijftiende verjaardag van GTA Vice City, hebben ze de intro van GTA Vice City een nieuw jasje gegeven, en kwamen ze recent nog met een '80 versie van de Red Dead Redemption theme:Y

 

Vandaag hebben ze maar liefst drie nieuwe video online geplaatst. Ditmaal kunnen we genieten van een '80 remix van het nummer Sleepwalking van The Chain Gang of 1974. Dit nummer werd gebruikt voor de officiële trailer van GTA V en was recent nog te winnen op een cassette tijdens onze zomeractie. Geniet! 

 

 

Maar alsof een video nog niet voldoende was hebben ze nog een tweede video online geplaatst met hetzelfde nummer alleen dan de akoestische versie. 

 

 

 

Maar ho, we zijn nog niet klaar want de derde video brengt nog iets speciaals. Agenten Tenpenny en Pulaski, Maccer en Kent Paul verwelkomen je in een teaservideo voor GTA San Andreas. Inderdaad, de favoriet van veel fans zal binnenkort ook een remaster video krijgen zoals GTA Vice City dat ook al gehad heeft. Bekijk hieronder al een voorstukje!

 

 

Bron: Welcome to the '80s

Share this post


Link to post
Share on other sites


Recommended Posts

De Teaser is zo vet gemaakt, benieuwd naar de daadwerkelijke video! Overigens vind ik de remix wel wat minder dan wat ik er van had verwacht, iets te weinig 80's sound helaas. 

Share this post


Link to post
Share on other sites

meh niet speciaal ofzo maar smaken verschillen. beetje alsof ze de stem wat vertraagd hebben in plaats van de muziek en daar een soort CCR begin deuntje onder hebben geplakt. 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.×
×
  • Create New...