Jump to content
PrioX

Negen handige tips voor Red Dead Redemption 2!


medium.RDR2Tips1.jpg.f34d1f874512e4c7615

 

Rockstar Games heeft een aantal tips op een rijtje gezet om jouw leventje in het Wilde Westen wat makkelijker te maken. Het kost namelijk eventjes wat tijd zo'n groot spel als Red Dead Redemption 2 onder de knie te krijgen dus handige tips zijn altijd welkom. :) 

 

 • Hoed verloren? 
  Ben jij wel eens je hoedje verloren na een lange dag ''werken''? Arthur's hoed kan teruggevonden worden in de inventory van je paard. Ga naast je paard staan of op je paard zitten en klik op L1 of LB en klinkt daarna op R1 of RB om het Horse Wheel te laten verschijnen. Hier kun je de hoed van Arthur opnieuw selecteren. 
 • Sneller looten
  Heb je nog niet zo'n snelle vingers? Om sneller kasten of kisten te looten kun je vierkantje of X inhouden om meerdere voorwerpen tegelijkertijd mee te nemen. 
 • Snelle toegang tot de map
  Open de map direct door de Options of Menu knop in te houden. 
 • Alternatieve besturingen
  In het Controls Menu kun je verschillende instellingen vinden voor de besturing. Zo is het ook mogelijk om de knoppen voor het sprinten aan te passen. 
 • Ik ram je van je paard!
  Door cirkel of B in te houden en los te laten zul je vanaf je paard een flinke trap kunnen verkopen aan de ongelukkige naast je. 
 • Richt door je vizier
  Wanneer je D-pad omlaag klikt tijdens het richten in First Person dan zal Arthur door het vizier kijken om preciezer te kunnen schieten. Dit werkt ook in Third Person wanneer je een wapen gebruikt met een scope. 
 • Een legendarische vacht verloren?
  Heb je zoveel moeite gedaan om een legendarisch beest te doden, raak je de huid of vacht kwijt. :duh: Geen zorgen! Deze materialen worden automatisch naar de Trapper verstuurd. 
 • Hands-Free paardje rijden
  Wil je ook wel eens kunnen genieten van de prachtige omgeving zonder op X of A te blijven rammen om je paard vooruit te laten gaan? Dit kan wanneer je de Cinematic Camera activeert. Zorg er wel voor dat je wat snelheid hebt. 
 • Waarschuwingsschoten
  Wist je dat je waarschuwingsschoten kunt lossen? Dit is erg handig om mensen en dieren te intimideren. Dit kun je doen door L2 of LT in te drukken en de D-pad naar boven in te drukken. Wie van jullie stuurt ons een video met hetzelfde resultaat als in de onderstaande video?! 8)

 

 

Heb jij ook nog tips en tricks? Laat het ons weten in de reacties! 

 

Bron: Rockstar Newswire

Share this post


Link to post
Share on other sites


Recommended Posts

 • Een legendarische vacht verloren?
  Heb je zoveel moeite gedaan om een legendarisch beest te doden, raak je de huid of vacht kwijt. :duh: Geen zorgen! Deze materialen worden automatisch naar de Trapper verstuurd. 

 

Dat valt me weer mee van Rockstar.

Deze tip wist ik niet.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.×
×
 • Create New...