Jump to content
Platypus

Showdown Mode 'Plunder' nu beschikbaar in Red Dead Online Beta


large.RDOnline2.jpg.aff9ec970a077083489bdeb3cd626051.jpg

 

Het is weer dinsdag dus dat wil zeggen een nieuwe update. Vanaf vandaag kun je de nieuwe Showdown Mode Plunder spelen. In deze mode is er een tekort aan voorraden, dus vecht met je team tegen de oppositie om een bevoorrading van een centrale locatie te veroveren en die dan naar jouw basis te brengen. Daarnaast kun je ook stiekem de voorraad van de vijand stelen, maar pas op: van zodra je de voorraad in handen hebt, ben je zichtbaar voor alle spelers. Zorg dat je cores goed gevuld zijn voor je actie onderneemt. Bovendien kun je Dead Eye ability cards gebruiken zoals 'Focus Fire' waardoor je teamleden meer schade kunnen aanrichten wanneer jouw Dead Eye actief is.

 

large.RDOnline3.jpg.92a506bfa034a44cf699da5356aba857.jpg

 

Naast de Showdown Mode is er nieuwe kledij toegevoegd: de 'Owanjila Hoed', 'Porter Jas' en de 'Concho Broek' zijn nu beschikbaar bij outfitters. Als extra bonus deze week zijn alle coats, holsters, boots en gloves die normaal vanaf rank 40 beschikbaar zijn te koop voor alle spelers, en dit tot 15 april. Bovendien zijn de 'Turkoman', 'Missouri Fox Trotter' en 'Arabian Horses' verlaagd tot rank 40, en de 'Volatile Dynamite', 'Incendiary Buckshot', 'Explosive Slug', 'Express Explosive' en 'Dynamite Arrow' pamphlets zijn verlaagd tot rank 60.

 

Dat was het voor deze week. :cya:

 

Bron: Rockstar Newswire

 

Share this post


Link to post
Share on other sites


Recommended Posts

Jammer dat Rockstar zoveel PvP modi toevoegt. Het is in ieder geval duidelijk dat daar de focus ligt. Heb Plunder gisteren even gespeeld en ik kan niet zeggen dat ik er enthousiast van werd. Maar dat kan ik eigenlijk bij geen een PvP mode van Rockstar zeggen. Het is altijd ontzettend simpel in elkaar gezet en vaak super gebalanceerd. 

 

Hoop dat ze binnenkort is gaan beginnen met het uitrollen van andere content zoals nieuwe missies en minigames. Duurt allemaal wel ontzettend lang op deze manier... :(

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.×
×
  • Create New...