Jump to content
PrioX

PC-versie van Red Dead Redemption 2 gespot op LinkedIn


large.rdr2wildlife5.jpg.987663daafdea7458981c262564219cc.jpg

 

Het komt vrij vaak voor dat een onaangekondigd spel verschijnt op LinkedIn. Op deze website kunnen gebruikers aangeven waar(aan) ze gewerkt hebben. Dit is nu opnieuw het geval met het LinkedIn-profiel van Nan Ma, een voormalig werknemer van Rockstar Toronto. Hij heeft hier zes jaar gewerkt en heeft spellen als Max Payne 3 en GTA V ontwikkeld. Inmiddels is hij CEO van Future Immersive, een ontwikkelaar verantwoordelijk voor VR-games.

 

Nan Ma heeft ook gewerkt aan Red Dead Redemption 2. Op zijn LinkedIn-profiel werd het spel recent nog vermeld, met daarbij de vermelding van een PC-versie. Zoals we allemaal weten is Red Dead Redemption 2 op dit moment alleen beschikbaar voor de Xbox One en PlayStation 4. Vorig jaar verschenen er al eerder geruchten over een mogelijke PC-versie van Red Dead Redemption 2. Zo was er een programmeur van Rockstar Leeds die het spel voor de PC op LinkedIn vermeld had, verschenen er PC-instellingen op de consoleversie, en waren er verwijzingen gevonden in de Companion App. 

 

large.x9qelrV.png.b66d1bcc834ed3f0b86e8fe30c695468.png

Foto: Reddit (bongos_mongos)

 

Of de inmiddels verwijderde vermelding op het LinkedIn-profiel van Nan Ma bevestigd dat de western naar de PC komt blijft natuurlijk de vraag. Maar we kunnen blijven hopen. 

 

Bron: PCGamer.com

Share this post


Link to post
Share on other sites


Recommended Posts

lastig lastig. Is el vaker gebleken dat details niet helemaal kloppen wat mensen op hun LinkedIn zetten.

 

Wel benieuwd of RDR2 nog naar de PC komt. Ik acht de kans klein.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Ik heb voorheen altijd gezegd dat Rockstar dom zou zijn deze game niet naar de PC te porten. Maar met RDR Online wat tegenvalt (or so ive heard) is het niet zo'n grote melkkoe als GTA:Online.  Dus de kans wordt steeds kleiner lijkt mij zo. 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Je hoeft geen genie te zijn om te bedenken waarom RDR Online tegenvalt in tegenstelling tot GTA Online. Ten eerste speelt GTA af in moderne tijdperk en kan je zoveel toevoegen als je wil en kan en RDR speelt zich af in de western, 1800-1900(?) Daar kan je dus niet zomaar even vliegende tweewielers dat raketten kan schieten, KITT car en nog meer van zulke onzin. Maar als ze graag de Back to the Future thema willen, kunnen ze op zich wel de non-weaponized Deluxo toevoegen. Deze moet eigenlijk wel een heel speciale unlock zijn want je wilt niet opeens honderden Deluxo's zien in RDR Online.

 

Op zijn LinkedIn staat dat ie werkzaam was bij R* van 2010 tot 2016. Dan vraag ik me af of er iets niet klopt want RDR kwam vorig jaar uit en hij was al zo een 3 jaar geleden niet meer werkzaam bij R*.

Edited by SilverRST

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.×
×
  • Create New...