Jump to content
PrioX

Red Dead Online update voegt nieuwe content toe


large.691e9605d906a3759a03684fdfbac9695d

 

De dinsdagupdate van Red Dead Online heeft weer nieuwe content toegevoegd. De Wheeler, Rawson and Co. Catalogue is bijgewerkt met nieuwe kledij die je kunt kopen: Common Flat Cap en het Horsfall Overshirt. Daarnaast zijn er ook tijdelijke stukken beschikbaar: Griffith Chaps, Charro Jacket, Clymene Coat en Vaquero Baroque Spurs. 

 

large.36902cb41a54eb70f2f2a7742c4bc4c548

 

De eerder vrijgegeven content voor PlayStation 4-spelers is vanaf vandaag ook beschikbaar op de Xbox One. We hebben het over de brute Ancient Tomahawk en de daar bijhorende Showdown mode Make It Count, het Perlino Andalusian paard, Belanger zadel, Finley Jacket, Stenger Studded Spurs, de Caldwell Hat en twee emotes. Spelers kunnen ook aan de slag met de free-for-all mode Last Stand.

 

Deze week leveren de ingestelde Ability Cards 20% sneller XP op in alle speltypen.  Voor spelers met een hoge Rank verkopen de Stables alle Special Saddles met 25% korting. Deze zadels hebben voordelen voor je paard, zoals het vertragen van de leegloop van je cores. Paarden waarvoor je Rank 41 moest zijn kun je nu tijdelijk al bij Rank 40 kopen, en alle hoeden waarvoor je Rank 30 moest zijn kunnen vanaf Rank 10 gekocht worden.

 

large.e7569ffa53af9dfcd4f2080df6ee3e69e7

 

Rockstar bedankt ook iedereen voor de feedback die ze ontvangen hebben. Ze beloven de komende periode meer updates uit te brengen met veelgevraagde veranderingen. Zo is het binnenkort mogelijk om het uiterlijk van je online karakter aan te passen zonder al je progressie te verliezen.  

 

Bron: Rockstar Newswire

Dit bericht delen


Link naar bericht
Delen op andere websites


Recommended Posts

Een reactie plaatsen

Je kan nu een reactie plaatsen en pas achteraf registreren. Als je al lid bent, log eerst in om met je eigen account een reactie te plaatsen.

Gast
Op dit onderwerp reageren...

×   Je hebt text geplaatst met opmaak.   Opmaak verwijderen

  Only 75 emoji are allowed.

×   Je link is automatisch ingevoegd.   In plaats daarvan weergeven als link

×   Je vorige bewerkingen zijn hersteld.   Alles verwijderen

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.



×
×
  • Create New...