Jump to content
  • Sign Up
PrioX

''Recente GTA 6 leaks blijken nep te zijn''


Recent zijn er enkele interessante GTA 6 leaks opgedoken op Reddit welke eerder vandaag door de mand zijn gevallen. Gebruiker JackOLantern1982 beweert dat twee vrienden van hem voor bekende nieuwswebsites Kotaku en PC Gamer werken, en dat zij de leaks aan hem hebben doorgespeeld. Ook kwam hij met de bekende uitspraak dat hij een vriend heeft die voor Rockstar werkt. Als we dat niet eerder hebben gehoord... 

 

JackOLantern1982 heeft een aardig grote lijst met interessante informatie gepubliceerd. Zo zou GTA 6 zich in de jaren '70 en '80 afspelen, en was Vice City en een parodie op Rio de Janeiro de locaties van het spel. Verder zou het spel in hoofdstukken zijn opgedeeld, komen de Empire Buildings uit GTA Vice City Stories terug, komt het spel op de volgende generatie consoles uit, en nog veel meer. 

 

Citaat

large.gta6leakreddit.png

 

Zonder harde bewijzen zijn de geruchten nu nep verklaard door Jason Schreier, schrijver voor Kotaku. Jason is een betrouwbaar persoon in de gaming-industrie en heeft vaak primeurtjes op het gebied van leaks. Het lijkt er dus op dat JackOLantern1982 even wat aandacht wilde hebben en dit in zijn gezicht is opgeblazen. We moeten er wel bij vermelden dat de reactie van Jason Schreier niet volledige de lijst nietig verklaard. Er kunnen nog altijd punten waar zijn, al moeten we de volledige lijst met een grote lepel zout nemen. 

 

Bron: Reddit

Share this post


Link to post
Share on other sites

Recommended Posts

KillerZero86

Narcos kwam ook pas uit in 2015, als je in 2012 begint is het verhaal dan hopelijk wel in grote lijnen af.

Share this post


Link to post
Share on other sites
Phoenyxar

Leaks zijn vooral leuk om achteraf te vergelijken met wat het is geworden, verder inderdaad iets waar je beter niet te hard mee bezig bent.

Share this post


Link to post
Share on other sites
Shereds

Dit is het beste nieuws dat ik had gehoord

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

×
×
  • Create New...