Jump to content
  • Sign Up
Sign in to follow this  
Cabyon

R* game "Bonaire" opgedoken in Australië


Opvallend nieuws. PCGamer.com meld dat de Australian Classification Board een titel van Rockstar Games, genaamd "Bonaire", heeft geweigerd te classificeren. Maar wat is "Bonaire" eigenlijk? In de laatste uren is dit het onderwerp van speculatie, onder meer op Twitter, maar het doorgaans goed ingevoerde Kotaku meldt dat het om een uitbreiding zou gaan voor Red Dead Redemption 2: Online. 

 

large.2.jpg.12d54107e30f57eab43c92309ea552a7.jpg

Foto via Priox in de ledengalerij

 

Het lijkt sterk dat dit een update is voor de PC; RDR2 is daar nog niet voor verschenen. Wat het dan precies is, is voor nu, in ieder geval gissen. Dit feitje laat wel zien dat R* hard aan het doorontwikkelen is. En de naam van de game, "Bonaire", moeten we daar dan iets tropisch bij voorstellen? Zoals, ik zeg maar wat, het tropische, Nederlandse eiland? Het lijkt ons sterk, maar het is, eh, niet eens zo'n gekke trope dat iets in het Caribisch gebied plaatsvind in de wereld van RDR2. Oeps! Een spoiler wellicht.

 

We wachten af...

 

Bron: PCGamer via Kotaku

 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Recommended Posts

Joriz

Beetje gek idee, maar mogelijk hebben ze slechts een game-element ingestuurd bij het Australische rating board om te kijken of een game element door hun keuring heen komt. Zo weten ze het of ze het in een daadwerkelijke game kunnen implementeren.

 

Lijkt mij sterk dat ze enkel in Australië namelijk een complete game insturen ter rating, terwijl ze nog geen nieuwe game (bijna) af hebben. Ratings gebeuren pas nadat een game af is en reeds is aangekondigd.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
Sign in to follow this  

×
×
  • Create New...