Jump to content
PrioX

Rockstar Games treft maatregelen tegen het coronavirus


large.RockstarGameslogo.jpg.6d07db25c632

 

Scholen, kinderopvang en sportclubs. Zojuist is bevestigd dat deze tot 6 april gesloten zijn vanwege het coronavirus. Ook Rockstar Games heeft vandaag bevestigd maatregelen te treffen tegen het coronavirus. Zij sturen hun werknemers naar huis om de werkzaamheden thuis zo goed mogelijk te kunnen voortzetten. 

 

Citaat

Om de mogelijke impact van COVID-19 te verminderen, heeft Rockstar Games het werk vanuit huis beleid geïmplementeerd in al onze internationale kantoren en studio's. In goed overleg met onze teams over de hele wereld, hebben we de afgelopen week deze aanpak toegepast. Wij zijn ervan overtuigd dat we een goede aanpak hebben neergezet die ervoor zorgt dat onze teams kunnen voortwerken zonder al te veel hinder. 

 

Onze online spellen zullen zoals gewoonlijk doordraaien, en ook onze ondersteuningsteams staan paraat voor de spelers. De gezondheid van onze werknemers en hun families blijft onze hoogste prioriteit. We zullen onze maatregelen blijven monitoren en aanpassen op de situatie. We respecteren jullie geduld en begrip, en wensen jou en je familie de beste gezondheid toe tijdens deze ongebruikelijke tijd.


Rockstar Games

 

Bron: Rockstar Games via Twitter

Dit bericht delen


Link naar bericht
Delen op andere websites


Recommended Posts

2 uur geleden, Wollongong zei:

Tja, het zal. Maar waarom vertellen ze ons dat?

Voor verwachtingsmanagement en begrip is het altijd wel fijn dat dit soort dingen worden gedeeld. Niet voor iedereen spreekt het voor zich dat gamen gewoon doorgaat (juist nu). :P

Dit bericht delen


Link naar bericht
Delen op andere websites

Een reactie plaatsen

Je kan nu een reactie plaatsen en pas achteraf registreren. Als je al lid bent, log eerst in om met je eigen account een reactie te plaatsen.

Gast
Op dit onderwerp reageren...

×   Je hebt text geplaatst met opmaak.   Opmaak verwijderen

  Only 75 emoji are allowed.

×   Je link is automatisch ingevoegd.   In plaats daarvan weergeven als link

×   Je vorige bewerkingen zijn hersteld.   Alles verwijderen

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.



×
×
  • Create New...