Jump to content
PrioX

Speed Week op GTA Online: claim gratis voertuigen


Het is deze week Speed Week op GTA Online, dus zorg dat je als voetgang thuisblijft want snelheidsmonsters racen door de straten van Los Santos. Je kunt als coureur deze week goed geld verdienen. Er is namelijk 2X GTA$ en RP te verdienen met Open Wheel Races. Doe je gordel dus maar om en begeef je naar het circuit om je zakken te vullen. 

 

large.gtao_event_18620_2.jpg.b4ec6801be2 large.gtao_event_18620_3.jpg.5d427eb1b47

 

Ben je meer de persoon die van het uitzicht wilt genieten en tegelijkertijd de wind door je haren wilt voelen, dan zijn de Parachute Races misschien meer iets voor jou. Het komt niet vaak voor dat je voor deze races 3X meer GTA$ en RP krijgt. Pak dus je kans en maak een veilige sprong! Ook kun je meer GTA$ en RP verdienen met VIP Work en Challenges, en Bodyguards en Associates verdienen een hoger salaris.

 

large.gtao_event_18620_6.jpg.a951eb4633e large.gtao_event_18620_7.jpg.f35fd963022

large.gtao_event_18620_9.jpg.c2ad4e5cdb6 large.gtao_event_18620_8.jpg.b1e548926d9

 

Als je nog wat ruimte hebt in je garage dan heeft Rockstar deze week vier voertuigen die je gratis kunt bestellen: de BF Raptor, Principe Nemesis, Shitzu Hakuchou en Nagasaki Hot Rod Blazer. Er zijn nog veel meer kortingen en extraatjes. Zo kun je een gratis t-shirt claimen door in te loggen, is er een nieuwe podiumvoertuig in het casino, en krijg je als Twitch Prime lid een cashbonus. Bekijk het complete overzicht hier

 

Bron: Rockstar Newswire

Dit bericht delen


Link naar bericht
Delen op andere websites


Recommended Posts

Een reactie plaatsen

Je kan nu een reactie plaatsen en pas achteraf registreren. Als je al lid bent, log eerst in om met je eigen account een reactie te plaatsen.

Gast
Op dit onderwerp reageren...

×   Je hebt text geplaatst met opmaak.   Opmaak verwijderen

  Only 75 emoji are allowed.

×   Je link is automatisch ingevoegd.   In plaats daarvan weergeven als link

×   Je vorige bewerkingen zijn hersteld.   Alles verwijderen

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.



×
×
  • Create New...