Jump to content
PrioX

Trakteer jezelf op een nieuwe auto uit de GTA Online Summer Special


Voor alle autofanaten heeft de GTA Online: Summer Special voldoende nieuw speelgoed meegebracht. Maar liefst vijftien nieuwe auto's zijn direct te koop bij de verschillende onlinewinkels. Als je voldoende spaarcenten hebt en je met je vakantiegeld nog geen gekke dingen gedaan hebt, dan kun je nu gaan shoppen. Er is voor iets wat wils! 

 

large.gtao_summerpack_cars_2.jpg.3bb0fef large.gtao_summerpack_cars_3.jpg.b4c6032

Benefactor BR8 - Declasse DR1

 

large.gtao_summerpack_cars_4.jpg.a0ed935 large.gtao_summerpack_cars_5.jpg.ba4f771

Lampadati Tigon - Invetero Coquette D10

 

De plek waar je alle luxe bakken kunt kopen; Legendary Motorsport. De website waar jij je eerste supercar kocht heeft er vier prachtexemplaren bij. De Max Verstappen fans onder ons die de laatste maanden al hebben geoefend met de Open Wheel Races kunnen dat nu ook doen in twee nieuwe raceauto's: de Benefactor BR8 ($3,400,000) en Declasse DR1 ($2,997,000). De geur van verbrand rubber komt je tegemoet wanneer je deze voertuigen meeneemt voor een testritje. Gaan de raceauto's iets te snel dan heeft Legendary Motorsport ook nog twee andere kandidaten: de Lampadati Tigon ($2,310,000) en Invetero Coquette D10 ($1,510,000). Beide auto's zullen niet misstaan in je garage, en de dosis sexappeal kun je wel gebruiken wanneer je over de boulevard in Vespucci de voetgangers probeert te ontwijken. 

 

large.gtao_summerpack_cars_11.jpg.80b3aa large.gtao_summerpack_cars_12.jpg.f7845d

Bravado Beater Dukes - Canis Seminole Frontier

 

large.gtao_summerpack_cars_13.jpg.f385ac large.gtao_summerpack_cars_14.jpg.ad1251

Dundreary Landstalker XL - BF Club

 

large.gtao_summerpack_cars_15.jpg.c68dc2

Maibatsu Penumbra FF

 

De behoefte aan leuke autootjes kan ook Southern San Andreas Super Autos inwilligen. Zij hebben deze week vijf nieuwe auto's toegevoegd aan het assortiment. En laten we zeggen: ook zij verkopen geen kattenpis. De klassieke Dukes heeft er een nieuwe variant bij: de Bravado Beater Dukes ($378,000). Het is aan jou om deze bak te pimpen met een nieuw likje verf en er een legende van te maken. In het verleden heb je het ook gekund, dus dat zal vast geen probleem voor je zijn. Mocht je nog met de familie door de bergen gaan cruisen, en je zoekt hier nog een geschikte auto voor, dan is de Canis Seminole Frontier ($678,000) wel iets voor jou. De auto ziet er misschien niet uit als een krachtig beestje. Maar probeer Mount Chiliad maar eens te berijden, dan praten we verder. Als je de trotse bezitter van een Landstalker was kon dat twee dingen betekenen: je was een drugsdealer of een succesvol huisvrouw. Met de nieuwe Dundreary Landstalker XL ($1,220,000) kun je het allebei zijn. Een Volkswagen Golf uit de jaren 70, dat is wat jij wilt op GTA Online ook al wist je dat nog niet. Daarom dat de BF Club ($1,280,000) nu te koop is. Ga terug in de tijd en laat de hippies zien dat zij niet de enige zijn die een Volkswagen kunnen rijden. Last but certainly not least, de Maibatsu Penumbra FF ($1,380,000). Made in Japan gaf nog nooit zo'n goed voorgevoel, en een ritje in deze nieuwe sportwagen zal dat alleen maar bevestigen. 

 

large.gtao_summerpack_cars_6.jpg.dc4dec5 large.gtao_summerpack_cars_7.jpg.49edaba

Albany Manana Custom - Vapid Youga Classic 4x4

 

large.gtao_summerpack_cars_8.jpg.f7554f4 large.gtao_summerpack_cars_16.jpg.6d282b

Benefactor Glendale Custom - Declasse Yosemite Rancher

 

large.gtao_summerpack_cars_9.jpg.d0788bc large.gtao_summerpack_cars_10.jpg.5e73df

Bravado Gauntlet Classic Custom - Vapid Peyote Custom

 

Bij onze grote vriend Benny's Originals Motor Work zijn nieuwe onderdelen gearriveerd. Met veel liefde en vakmanschap bouwt hij zes bestaande bakken in zijn huisstijl voor je om. De Albany Manana Custom ($925,000) vertelt het verhaal over straatbendes die niet terugdeinsden voor een driveby. Nu is Benny hier om een nieuw hoofdstuk toe te voegen aan dit verhaal. Ken je dat bescheiden busje nog, de Youga? Dat is nu verleden tijd met de Vapid Youga Classic 4x4 ($1,288,000), alleen maar stijl en klasse, zoals je gewend bent bij Benny. Je wilt rustigheid uitstralen en er toch cool uitzien, koop de bekendste maffia auto uit de geschiedenis en tover deze om tot de Benefactor Glendale Custom ($520,000), men zal anders reageren als je de hoek om komt. Jij zocht nog een leuke pick-up om te gaan touren in Blaine County. Benny heeft nu de onderdelen om de Declasse Yosemite Rancher ($700,000) voor je te bouwen. Je kunt je flesje bier openen met de voorbumper, handig en natuurlijk helemaal Amerikaans! Net toen je dacht dat Bravado niet meer oplettend kon zijn, draaiden ze zich om en gaven hun klassieke Gauntlet een neuscorrectie. Pronk met de nieuwe Bravado Gauntlet Classic Custom door de straten van Vinewood en laat de supersterren maar eens draaien met hun hoofden. Om vroeger aan een klassieke Peyote te geraken moest je dagen rondzwerven over de straten. Eenmaal gevonden moest je deze nog onopgemerkt zien te hotwiren, om daarna dagen jezelf koest te houden. Gelukkig zijn tijden verandert en kun je de Vapid Peyote Custom ($620,000) bij Benny in elkaar laten zetten. 

Share this post


Link to post
Share on other sites


Recommended Posts

Niiiice, meeste van de auto's zijn heel goed bedacht! Behalve de "advanced" handlings flags en motorgeluiden voor sommige zoals de Beater dukes maar als R* een maandelijkse update doet om alleen nieuwe voertuigen en eventueel wapens, hoor je mij niet klagen.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Al snel op GTA Online afgehaakt, maar wat moet dat een geld opleveren voor Rockstar. Het nadeel is dat er daardoor geen incentive is om een nieuwe GTA te maken, of om er in ieder geval de tijd voor te nemen.

 

En dat doen ze dan ook, 7 jaar verder en nog geen aankondiging. 

 

Na GTA IV duurde dat +- 4 jaar in 2011. 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Die Albany Manana lijkt sprekend op een auto uit Saints Row 2. Sterker nog, die auto siert zelfs de cover van dat spel. En wel heel opvallend dat het in het paars is. De invetero coquette D10 lijkt op een Koenigsegg Agera of ik moet me al vergissen. 

Edited by candesco

Share this post


Link to post
Share on other sites

12 uur geleden, flowdisturbed zei:

Omdat ze geen games meer produceren, zouden ze het Rockstar Cars moeten hernoemen.
 

Grand Theft Auto VI is aangekondigd voor begin 2025. Mocht je het nog niet weten. 👀

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.×
×
  • Create New...