Jump to content
Thundercover

San Andreas Prix Week


Snelheid: Het is duur, exclusief en sommige mensen moeten het met hun leven bekopen om het te halen. En zeker als we het hebben over het snelheid waarmee een auto verandert in een brullende streep die over een racecircuit scheurt. Stap deze week achter het stuur in een van de door Rockstar gemaakte Open Wheel Races en verdien 3x GTA$ en RP. Vergeet daarbij niet om je kunsten te tonen op een van de negen nieuwe banen die bekendgemaakt zijn als onderdeel van de Los Santos Summer Special, uiteraard elk met zijn eigen dubbelzinnige naam: Keeping Track, Life's a Beach, It's a Sign, Top of The Town, Dam, Road To Ruin, Headwind, Morningwood Glory, Abridged.
 
large_sign.jpg
 

Misschien ben je meer een head honcho-type dat op zoek is naar een (iets minder legale) lucratieve betaling voor je diensten. Of je nu het boegbeeld bent van een schimmige organisatie of de leider van een beruchte motorclub, zowel VIP als MC Work & Challenges leveren dubbele beloningen op. Tevens zal de activiteit die deze week het vaakst wordt gespeeld invloed hebben op het bepalen van de in-game bonussen van volgende week. Zijn dat VIP Work & Challenges, dan hebben volgende week alle Special Cargo Sell Missions dubbele beloningen, In het geval van MC Work & Challenges worden het dubbele beloningen bij alle Biker Business Sell Missions. Voltooi bovendien VIP- of MC Work en ontvang volgende week een gratis Green Dot Tech Mask.

 

large_tee.jpg

 

Daarnaast zijn deze week de volgende kortingen en beloningen actief:

 • Een gratis Vapers Den Tee.
 • De Progen pR4 staat deze week op het podium bij het Lucky Wheel in de lobby van The Diamond Casino & Resort.
 • 40% korting op  MC Clubhouses: Downtown Vinewood, Grapeseed, Great Chaparral, Hawick, La Mesa, Paleto Bay (1 Paleto Blvd and 68 Paleto Blvd), Pillbox Hill, Rancho, Sandy Shores, Vespucci Beach.
 • 40% korting op Biker Business: Document Forgery Offices, Counterfeit Cash Factories, Weed Farms, Meth Labs, Cocaine Lockups.
 • 40% korting op Executive Offices: Maze Bank West, Arcadius Business Center, Lombank West, Maze Bank Tower.
 • 30% korting op Executive Office Customizations: Interiors, Organization Name Change, Money Safe, Gun Locker, Accommodation, Personal Assistant.
 • 30% korting op de Ocelot R88.
 • 40% korting op de Declasse Hotring Sabre.
 • 40% korting op de Declasse Drift Tampa.
 • 40% korting op de Declasse Drift Yosemite.

Zoals gewoonlijk kun je de wekelijkse bonussen ook in ons overzicht bekijken. 

 

Bron: Rockstar Newswire

Share this post


Link to post
Share on other sites


Recommended Posts

28 minuten geleden, Thundercover zei:

Tevens zal de activiteit die deze week het vaakst wordt gespeeld invloed hebben op het bepalen van de in-game bonussen van volgende week. Zijn dat VIP Work & Challenges, dan hebben volgende week alle Special Cargo Sell Missions dubbele beloningen

Oh, dat is nice. Die MC dinges zijn volgens mij niet zo populair maar VIP work gaat sowieso wel veel gespeeld worden deze week. Tijd om de warehouses terug te vullen.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.×
×
 • Create New...