Jump to content

Deadly Tribe MC(TFFT)


TFFT_HOOLIGAN

Recommended Posts

11-02-2022

 

Deadly Tribe MC zoekt leden voor op de Ps4/5! 

We zijn een online motorclub in GTA Online, dagelijks zijn we met tientallen members online. 

 

We bestaan al since 2016 en hebben veel meegemaakt als groep, de laatste jaren zijn we veelal actief op de PC! Waarschijnlijk zul je de Founder Chiiefice ook al kennen!! Hij streamt namelijk via twitch onder andere samen met niemand minder dan Qucee! 

 

Sinds kort zijn we bezig met de missie om het (daar waar we zijn begonnen) ook op de Ps4/5 weer actief te maken, dit vergt veel energie en tijd en daarom zoeken wij enthousiaste nieuwe mensen die er met veel plezier nieuw leven in blazen. 

 

Als je je bij ons wilt voegen zul je eerst kennis moeten maken met enorm veel mensen... Daarom zal je een trial krijgen van 2 weken... In deze 2 weken kun jij exact zelf bepalen wat je er nu echt van vind om 1 van ons te zijn en of dit echt iets voor jou is! 

 

Waar wij exact naar opzoek zijn kan heel simpel uitgelegd worden... 18+ spelers die zich willen inzetten om er een succes van te maken, ook is het hebben van een Mic een vereiste om met ons daadwerkelijk te kunnen praten! 

Onze regels zijn belangrijk voor ons dus als je ons wilt joinen betekent het ook dat je de regels wilt accepteren en kan uitvoeren, ze zijn niet lastig en zorgen alleen maar voor een goede orde die af en toe hier en daar aangescherpt moet worden. 

 

De volgende regels willen wij graag gehandhaafd zien:

 

- De 1% Regel - 

Dit houd in binnen GTA Online Gebruiken wij ten allen tijde alleen de Assault Rifles - Shotguns - Pistols - eventuele handwapens. Ook als er een andere MC tegen ons schiet, random spelers ons willen opblazen... Wij zullen blijven strijden met alleen de rifles!!! 

 

-Openheid & volwassenheid-

Dit is heel simpel... Wees volwassen vraag of geef alles aan members aan die het weten en zorg ervoor dat er geen ongeregeldheden ontstaan in de club! 👌

 

-Inzet & Positiviteit-

Wij willen het leuk houden op GTA en ook zeker in de Party's waar we in praten, wij verwachten ook dat iedereen zich inzet waar nodig en altijd positief zal denken...als jou dit niet goed lukt hoeft dit geen probleem te zijn... Wij kunnen je altijd helpen zolang je wel bereid bent die hulp te accepteren. 

 

Dit zijn ongeveer de basisregels... Voor vragen Stuur een message via Instagram @TFFT_HOOLIGAN

 

 

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...