Jump to content

sunshine auto,s


chucky11

Recommended Posts

Je moet de missie als volgt starten,

Je gaat in de marker staan, je kiest een missie, dan duw je niet op [ENTER], maar op de toets voor de claxon (als je in een auto zit), dan moet je een voertuig pakken (Cheetah, Infernus, Hotring Racer) en naar de race gaan, beuk niet alvast een keer tegen je tegenstanders aan, de race begint dan namelijk meteen. Ga opnieuw in de marker staan, wacht de aftelling af en racen maar.

Link to comment
Delen op andere websites

Een aardige methode om bij de start een voorsprong te krijgen, is om niet in de marker te gaan staan.

In plaats daarvan neem je een aanloop vanaf de achterkant van de klaarstaande auto's , je rijdt dan op snelheid langs die auto's, en geeft de voorste auto in het voorbij gaan, een klein tikje met de zijkant van je auto..

Zoals baffie al zei, begint de race dan direct, maar jij bent op dat moment al op snelheid, terwijl zij nog eerst vanuit stilstand moeten optrekken. Daardoor begin je dus vanaf kop-positie met een voorsprongetje, en hoef je dus niet die anderen nog in te halen..

Link to comment
Delen op andere websites

Andere manieren zijn nog om met een tank de race te gaan doen, je kunt zo praktisch alle andere racers ondersteboven schieten, met een motor kan ook, je hebt dan het voordeel van de optrekkracht, maar je valt wel van de motor af op het moment dat je een beetje geramt wordt. Een andere manier is om in de bestanden te gaan klieren, maar echt leuk wordt het dan niet meer. De beste auto om straatraces mee te doen is de FBI Cheetah, te vinden bij het politiebureau in Little Havana, de Cheetah is sowieso al fijn, met sirene gaat ook nog eens iedereen voor je aan de kant.

Link to comment
Delen op andere websites

Een reactie plaatsen

Je kan nu een reactie plaatsen en pas achteraf registreren. Als je al lid bent, log eerst in om met je eigen account een reactie te plaatsen.

Gast
Op dit onderwerp reageren...

×   Je hebt text geplaatst met opmaak.   Opmaak verwijderen

  Only 75 emoji are allowed.

×   Je link is automatisch ingevoegd.   In plaats daarvan weergeven als link

×   Je vorige bewerkingen zijn hersteld.   Alles verwijderen

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Recent actief   0 leden

    • Er zijn hier geen geregistreerde gebruikers aanwezig.
×
×
  • Create New...