Cilly Geplaatst: 2 januari 2010 Rapport Geplaatst: 2 januari 2010 Wij hebben vandaag wraps met zalm gegeten. Morgen maak ik mijn über-omelet... It's a blessing when you're a good chef! Reageren
Amfetamientje Geplaatst: 2 januari 2010 Rapport Geplaatst: 2 januari 2010 Wij hebben vandaag wraps met zalm gegeten. Morgen maak ik mijn über-omelet... It's a blessing when you're a good chef! Het zou natuurlijk egoïstisch zijn om die kunsten niet te delen met andere en omdat jij dit uitteraard niet bent kan ik je dus morgen rond 11 uur 's ochtends verwachten om voor mij zo'n omelet te maken. Toch? 12 uur mag eventueel ook hoor als dat beter uitkomt. Reageren
Cilly Geplaatst: 2 januari 2010 Rapport Geplaatst: 2 januari 2010 Wij hebben vandaag wraps met zalm gegeten. Morgen maak ik mijn über-omelet... It's a blessing when you're a good chef! Het zou natuurlijk egoïstisch zijn om die kunsten niet te delen met andere en omdat jij dit uitteraard niet bent kan ik je dus morgen rond 11 uur 's ochtends verwachten om voor mij zo'n omelet te maken. Toch? 12 uur mag eventueel ook hoor als dat beter uitkomt. Lol! Ik ben niet gierig, ik wil best delen. Maar dan moet je wel bij mij komen...Liefste rond 17u, dan gaan we eten! Reageren
Guardian1980 Geplaatst: 3 januari 2010 Rapport Geplaatst: 3 januari 2010 Macaroni met shoarmavlees, paprika en prei, mmmmmmmm Reageren
Phoenyxar Geplaatst: 3 januari 2010 Rapport Geplaatst: 3 januari 2010 Croque Hawaï, eerst van plan om lasagna te eten, maar di was er niet meer... Reageren
Pesimist Geplaatst: 4 januari 2010 Rapport Geplaatst: 4 januari 2010 Kleine visjes.lekker:D== Reageren
Phoenyxar Geplaatst: 5 januari 2010 Rapport Geplaatst: 5 januari 2010 Frikadellen met Krieken . Reageren
Guardian1980 Geplaatst: 8 januari 2010 Rapport Geplaatst: 8 januari 2010 Aardappeltjes, sperziebonen en varkenslapjes En vla toe. Reageren
Phoenyxar Geplaatst: 8 januari 2010 Rapport Geplaatst: 8 januari 2010 Pizza... Margheritta deze keer . Reageren
Recommended Posts
Een reactie plaatsen
Je kan nu een reactie plaatsen en pas achteraf registreren. Als je al lid bent, log eerst in om met je eigen account een reactie te plaatsen.