Jump to content

tips en trucjes


nvidea

Recommended Posts

ik heb hier een paar handige tips en trucjes voor vice city spelers.

1: bij Sunshines auto's heb je een straat race. bij deze straat race heb je een snelle auto nodig.

Maar het probleem is dat je snel tegen een auto knalt als je lekker op snelheid bent, want ze gaan niet aan de kant.

Maar achter het politie bureau in Little Havana heb je een cheetah (snelle race wagen) staan van de politie met sirene. Dus als je bij je positie bent aangekomen, doe je de sirene aan, en alle auto's gaan aan de kant.

Zo kun je de wedstrijd sneller winnen, of je knalt je tegenstanders neer met een racketlancer van afstand (wel minder leuk), waardoor je met je sloffen het ook nog wint.

2: als je een motor hebt kun je met 6 en 9 stunten. bij 6 trekt tommy de motor omhoog. bij 9 leunt tommy voor over, waardoor je met veel snelheid de achterband omhoog krijgt als je remt. maar pas op, bij stoep randen val je er snel vanaf, en je kunt met een stuntplank niet over de kop, want dan val je erg hard.

3: als je een gewone bus neemt, kun je geld verdienen door bij de stop haltes te gaan staan. een leuk vermaak als je even geen zin hebt in missies.

4: als je een vigilante mission doet met een tank, kun je het beste bij het vliegveld rondhangen (ookwel Escobar International Airport). Want als je geluk hebt, blijven de auto's, die je moet neerknallen op het vliegveld hangen. Ze rijden de hele tijd voor je langs, zo hoef je niet ver te rijden en je verdient bakken met geld.

5: als je hiddenpacks verzameld is het makkelijk om een foto te hebben om te zien waar het nou precies ligt.

op http://www.g-unleashed.com heb je een plattegrond met de hiddenpacks, als je op het nummer klikt, heb je ook de foto waar het precies ligt, zodat je het nog sneller kunt vinden. nog een tip, als je bijv. 3 hiddenpacks hebt gevonden, is het verstandig om het spel te saven. Anders moet je ze weer opnieuw zoeken.

6: als je auto's verzameld voor Sunshines auto's, heb je een lijst staan van auto's. kijk dan ook op http://www.g-unleashed.com. want daar staat ook bij hoe de auto eruit ziet en de plek waar je het kunt vinden.

ook hierbij zou ik het na 3 auto's saven.

7: niet echt een tip, maar wel leuk. Pak een heli en ga op het strand van Ocean Beach, Washington Beach en Vice Point. Ga met de heli net over het strand, als er een persoon staat, wordt hij/zij vermoord door de rotor bladen. maar hier ook weer pas op, als je te vaak het zand raakt, gaat de heli snel de fik in.

8: als je 4 of 5 politie sterren hebt, en je kunt die niet wegkrijgen omdat je geen codes wil gebruiken. moet je het spel saven. Je sluit vice city af, je opend je spel, en al je politie sterren zijn weg.

9: geen echte tip, maar wel mooi. Als het net geregend heeft, en het klaart op, moet je bij het water naar de verte kijken, en heel misschien zie je dan een regenboog.

10: Destroy 10 Vehicles in 2 Minutes! dit is een rampage. Als je niet snel auto's vind, moet je op escape drukken, je typt 10x getherefast. je schiet op de berg met auto's, en als het goed is heb je er dan 10 verhicless DESTROYT

heb je zelf nog meer leuke tips of trucjes, zet ze er dan bij

oja, veel plezier ;) ermee

Link to comment
Delen op andere websites

Hey nvidea, hier is al een topic over: *KLIK*. Daar kun je terecht voor al je tips en trucs van Vice City. ;)

Voor de rest: Leuke trucjes, maar die links naar een andere GTA-site zijn niet nodig. Hier hebben we namelijk WikiGTA.org voor, een site waarop (bijna) alles is te vinden over GTA. De Hidden Packages van Vice City vind je bijvoorbeeld hier: *KLIK*.

Link to comment
Delen op andere websites

1: bij Sunshines auto's heb je een straat race. bij deze straat race heb je een snelle auto nodig.

Maar het probleem is dat je snel tegen een auto knalt als je lekker op snelheid bent, want ze gaan niet aan de kant. Maar achter het politie bureau in Little Havana heb je een cheetah (snelle race wagen) staan van de politie met sirene.

cheetah7nv.png

JoV

Link to comment
Delen op andere websites

Een reactie plaatsen

Je kan nu een reactie plaatsen en pas achteraf registreren. Als je al lid bent, log eerst in om met je eigen account een reactie te plaatsen.

Gast
Op dit onderwerp reageren...

×   Je hebt text geplaatst met opmaak.   Opmaak verwijderen

  Only 75 emoji are allowed.

×   Je link is automatisch ingevoegd.   In plaats daarvan weergeven als link

×   Je vorige bewerkingen zijn hersteld.   Alles verwijderen

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Recent actief   0 leden

    • Er zijn hier geen geregistreerde gebruikers aanwezig.
×
×
  • Create New...