Jump to content

Gta Liberty City Stories pas voor 6 juni


Ice Cube

Recommended Posts

Vandaag heeft Take-Two in een pers-bericht de officiele releasedata aangekondigd van de PlayStation 2 uitvoering van GTA Liberty City Stories. In Amerika zal deze titel op 6 Juni verschijnen en 3 dagen later op 9 juni is dit spel ook te verkrijgen in Europa.

Wij hebben op basis van de PSP-versie al een schat aan informatie over deze game verzameld op nl.WikiGta.org, zodat iedereen zich goed kan voorbereiden op de komst.

Daarnaast hebben we op ons forum een aparte afdeling met verschillende sub-fora om alvast in de sfeer te komen en de laatste nieuwtjes en geruchten met elkaar te delen.

--------------------------------

Spijtig maar ach ja ze mogen hun tijd ervoor nemen :)

Link to comment
Delen op andere websites

Quote Arena 51:

Rockstar heeft aangekondigd dat de PlayStation 2 conversie van de PSP titel Grand Theft Auto: Liberty City Stories op 9 juni in Europa uit zal komen. De game heeft een prijskaartje van 29,99 euro, aan de dure kant in vergelijking met de Amerikaanse versie (die voor 20 dollar, zo'n 17 euro over de toonbank gaat), maar voor een gloednieuwe GTA-ervaring natuurlijk een prijsje van niets heeft. Non-PSP bezitters, zet die 9 juni datum maar met een streep eronder in je agenda.
Link to comment
Delen op andere websites

Een reactie plaatsen

Je kan nu een reactie plaatsen en pas achteraf registreren. Als je al lid bent, log eerst in om met je eigen account een reactie te plaatsen.

Gast
Op dit onderwerp reageren...

×   Je hebt text geplaatst met opmaak.   Opmaak verwijderen

  Only 75 emoji are allowed.

×   Je link is automatisch ingevoegd.   In plaats daarvan weergeven als link

×   Je vorige bewerkingen zijn hersteld.   Alles verwijderen

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Recent actief   0 leden

    • Er zijn hier geen geregistreerde gebruikers aanwezig.
×
×
  • Create New...