Jump to content

hoe kan je makkelijk geld verdienen


moody

Recommended Posts

  • Reacties 35
  • Created
  • Laatste reactie

Top Posters In This Topic

  • Typhoon

    3

  • ArticLight

    3

  • moody

    3

  • medion

    2

maar niet te wild slaan, wacht totdat het bericht ''good citizen'' voorbij is en sla hem dan pas, anders is hij te snel dood en verdien je niet goed, dat doe je sowieso al :puh:

Daar heb je dan weer $50,- volgensmij gaat het hier om makkelijk veel geld verdienen, en volgensmij is dit niet echt veel, en ook niet echt makkelijk, want als je één keer overschakelt naar een ander wapen verandert de agent van gedachten, de verdachte zelf gaat terugvechten, die bonus is niet echt veel, en je moet net geluk hebben dat een agent achter iemand aanrent.

Link to comment
Delen op andere websites

als je een politieagent achter iemand aan ziet rennen kun je diegene waar de politie achteraan zit ook neer MEPPEN (niet schieten dan krijg je 1 wanted level) mep hem gewoon neer met boksbeugels of gewoon je vuist. Je krijgt dan: 50$ om dat je een "Good Citizen" bent. het is niet veel maar toch is het geld.

Deze manier is handig in het begin van het spel. In het begin van het spel heb je nog niet veel geld. Dan is dit een handige manier. Daarnaast zijn rampages ook wel handig om te doen. In het begin is de burg nog gesloten, maar hoe meer rampages je doet, hoe meer geld je krijgt. Dat was mijn manier om in het begin van het spel aan geld te komen. Toen ik verder in Vice City kwam had ik ook meer geld nodig. Dus ik ging de Firefightermissies doen. In het begin is het niet erg veel, maar hoe verder je komt, hoe meer je gaat verdienen. Je begint met $50 dollar voor het blussen van een brandje en dan loopt langzaam het bedrag op. Nog een handige manier om snel veel geld te verdienen is om de Vice City Street Races te doen. Vooral race 6 is veel waard. Je moet wel $10000 investeren maar je kunt $40000 winnen. Voor de overige races zie deze link.

Link to comment
Delen op andere websites

  • 2 maanden later...

je kan ook tank met een code laten komen missie starten laat hem ontploffen ,tank ontploffen ,tank ontploffen ,tank ontploffen, tank ontploffen ,tank ontploffen ,tank,zo kan je door gaan:

tank=panzer

ontploffen=bigbang

(op de computer)

en hoe vaker je het achter elkaar doe ,hoe meer geld je krijgt

Link to comment
Delen op andere websites

Een snelle manier is de taxi missie doen. Als je overvallen doet gaat je budget maar traag steigen. In vergelijking met de taxi missie kun je wel snel geld verdienen. Hoe hoger het lvl hoe meer geld je krijgt. Bij die overvallen is dat niet zo, daar blijft je bedrag per overval hetzelfde. En er zijn leuke dingetjes aan die taxi missies. Je 'rijkunsten' kunnen verbeteren, je gaat de stad leren kennen op je duimpje. En hoe eerder je de stad leert kennen, hoe sneller je geld verdient, je twijfelt niet meer van "Welke straat moet ik nu in?". Dus zoals je hoort hangen er veel voordelen aan vast.

:cya:

Link to comment
Delen op andere websites

haal de laatste missie bij de malibu club en je zult een bank kunnen beroven er liggen in de kamer bij de lift dan 3 pakjes met geld bij elkar is dit iets van 1200$ je krijgt wel 3 sterren maar als je leavemealone intypt zijn die weer weg(de missie is best wel moeilijk

Link to comment
Delen op andere websites

Hey,

Toen ik geld nodig had, deed ik vigilante missies. Deze zijn echt wel handig en leuk ook. Zo leuk dat ik tot level 37 ben geweest. Ik wou het nog verder uitspelen, maar vond het wel welletjes. Op den duur krijg je zoveel geld voor je geslaagde missies dan dat je nodig hebt,hahaha

Dus deze manier voor makkelijk en snel geld te verdienen is dus wel het beste denk ik.

Groetjes Alitto :D

hey bramboy

Hoeveel geld krijg je als je je panzer laat ontploffen??

Thx Alitto :D

Link to comment
Delen op andere websites

  • 2 weken later...
Stel je aan iedereen...

Typ 10 x hesoyam in en je kunt heel rockstar overkopen.

Ten eerste wilt niet iedereen cheaten. Ten tweede denk ik niet dat dit zal werken. HESOYAM is namelijk een cheat die alleen werkt voor GTA San Andreas, in GTA Vice City zal je hier dus vrij weinig aan hebben ;).

Bewerkt: door Dutchy3010
Link to comment
Delen op andere websites

Een reactie plaatsen

Je kan nu een reactie plaatsen en pas achteraf registreren. Als je al lid bent, log eerst in om met je eigen account een reactie te plaatsen.

Gast
Op dit onderwerp reageren...

×   Je hebt text geplaatst met opmaak.   Opmaak verwijderen

  Only 75 emoji are allowed.

×   Je link is automatisch ingevoegd.   In plaats daarvan weergeven als link

×   Je vorige bewerkingen zijn hersteld.   Alles verwijderen

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Recent actief   0 leden

    • Er zijn hier geen geregistreerde gebruikers aanwezig.

×
×
  • Create New...