Jump to content

Wanneer kan ik bedrijven kopen?


HeadBangMachine

Recommended Posts

Wanneer kan ik bedrijven kopen? Zo gauw je het geld bijelkaar hebt of zijn er nog meer dingen die je eerst moet halen?

Na sommige hoofdmissies van het spel krijg je volgens mij een bericht dat je iets kunt kopen, anders moet je even goed op de kaart kijken om te kijken of je een bedrijf kunt kopen. Natuurlijk moet je ook genoeg geld hebben om het bedrijf te kopen. Kijk hier nog maar even voor een overzicht van alle bedrijven. ;)

Link to comment
Delen op andere websites

  • 3 weken later...
scammer

Je -Bumpt- een topic van 17 dagen en je komt vertellen; 'Scammer'...

Als je nou wat nuttig's te melden had, gewoon off-topc gepraat waar jij mee bezig bent.

Wat is topicbumpen?

Topicbumpen houdt in dat je reageert in een topic waar al heel lang niets gezegd is, waardoor dit topic weer bovenin de lijst komt te staan, en andere leden denken dat dit een actief topic is. Een topic bumpen met een onzinnig bericht is niet toegestaan, maar ook een topic bumpen met een antwoord op een vraag die lang geleden is gesteld heeft weinig zin, aangezien de topicstarter hoogstwaarschijnlijk al antwoord op zijn vraag heeft gekregen.

Reageren op een oud topic omdat je echt iets interessants hebt te vertellen, of omdat je bijvoorbeeld ook antwoord wilt hebben op de vraag uit het topic is natuurlijk geen probleem.

Wat is offtopic posten?

Offtopic posten betekent dat de post niets te maken heeft met de rest het topic. Dit is niet wenselijk, aangezien het oorspronkelijke onderwerp snel overspoelt wordt zodra er teveel offtopic gepost wordt. Maak voor onderwerpen die niet over het topic gaan dus een eigen topic aan, dan heb je tevens meer kans op reacties op je post, aangezien iedereen dan aan de titel van het topic kan zien waar het over gaat.

Offtopic opmerkingen hoeven niet altijd een probleem te zijn, maar zet er dan duidelijk bij dat het om een offtopic opmerking gaat.

Reageer ook niet te veel op andermans offtopic opmerkingen.

Link to comment
Delen op andere websites

Een reactie plaatsen

Je kan nu een reactie plaatsen en pas achteraf registreren. Als je al lid bent, log eerst in om met je eigen account een reactie te plaatsen.

Gast
Op dit onderwerp reageren...

×   Je hebt text geplaatst met opmaak.   Opmaak verwijderen

  Only 75 emoji are allowed.

×   Je link is automatisch ingevoegd.   In plaats daarvan weergeven als link

×   Je vorige bewerkingen zijn hersteld.   Alles verwijderen

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Recent actief   0 leden

    • Er zijn hier geen geregistreerde gebruikers aanwezig.
×
×
  • Create New...