Jump to content

plaster blaster


Anton van Hussel

Recommended Posts

Ik kan niet zo heel veel info voor je vinden over die missie, alleen het ik dit±

"Ga naar Rockford om de ambulance te vinden. Wanneer je gezien wordt door de bestuurder, zal hij hulp vragen via de radio en krijg je twee sterren. Ram tegen de ambulance totdat McAffrey eruit valt. Nadat hij is gevallen moet je er overheen blijven rennen tot hij dood is."

Mocht dit allemaal niet lukken, dan kun je altijd nog je savegame van GTA III bij de Savegame Aanvraag neerzetten. Daar kan iemand hem dan voor je doen.

Succes! ;)

Link to comment
Delen op andere websites

Ik vond deze missie wel leuk, het is één van de origineelste van het spel, want je kunt hem niet doodschieten, niet verbranden, en ook niet in elkaar slaan. Telkens eroverheen rijden.

Je moet gewoon eerst tegen de Ambulance aanrammen, dan valt het lichaam eruit, rij er gewoon vaak genoeg overheen en hij gaat vanzelf wel een keer dood, probeer het met een Barracks OL of Enforcer te doen, die zijn lekker groot, en als de politie achter je aankomt heb je niet zoveel last bij een aanrijding als bij een normale auto.

Die McAffrey is trouwens dezelfde als de corrupte kwast uit GTA Liberty City Stories.

Link to comment
Delen op andere websites

Je moet hem eruithalen door er tegen aan te knallen dan krijge je politie agter je aan, als de mummie eruit is ga je naar de Pay`n Spray en verf je je auto, nu ga je trug en kan je de mumie rustig doodmaken zonder dat er politie agter ja aan zit.

Mogt je tog weer politie agter je aan krijgen verf dan je auto gewoon weer. een manier om helemaal geen politie agter je aan te krijgen is door er gewoon overheen te rijden, gaat wel heeeeeeeeel langzaam maar je hebt iig geen last van de politie

Link to comment
Delen op andere websites

  • 4 weken later...

Ram hem eerst uit de Ambulance. Zodra de bestuurder van de Ambulance je heeft gezien slaat hij alarm, je krijgt 2 sterren politie. Nu wordt het lastig. Zodra hij eruit valt is het handig om Granaten of een Bazooka bij je te hebben. Stap meteen uit je auto en vuur er op los met je granaten of bazooka. Nu zal hij sneller kapot gaan. Zodra de damage maximaal is is je missie voltooid!

Veel geluk!

TcT MaFioSo :cya:

Link to comment
Delen op andere websites

Een reactie plaatsen

Je kan nu een reactie plaatsen en pas achteraf registreren. Als je al lid bent, log eerst in om met je eigen account een reactie te plaatsen.

Gast
Op dit onderwerp reageren...

×   Je hebt text geplaatst met opmaak.   Opmaak verwijderen

  Only 75 emoji are allowed.

×   Je link is automatisch ingevoegd.   In plaats daarvan weergeven als link

×   Je vorige bewerkingen zijn hersteld.   Alles verwijderen

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Recent actief   0 leden

    • Er zijn hier geen geregistreerde gebruikers aanwezig.
×
×
  • Create New...