Jump to content

hoe kom ik er in en wat is het ?


jarnebrus

Recommended Posts

Ja hoor :D

In het Hyman Memorial Stadium wordt iedere avond tussen acht en twaalf uur een ander event georganiseerd. In totaal zijn er drie verschillende wedstrijden waaraan je mee kunt doen.

Hotring=>Racen met rallycar's

Bloodring=>Elkaar verot rammen met bangers

Dirtring =>Motocrossen

Meer info:

Wikigta :D

Bewerkt: door ICE BANANA
Link to comment
Delen op andere websites

:cya:

Het Hyman Memorial Stadium is te vinden op het tweede eiland, helemaal achteraan, zie mijn kaartje aan het einde van de post. Hier vinden elke dag verschillende evenementen plaats, en je kan vanaf 8 uur 's avonds tot 12 uur 's nachts hieraan deelnemen. De ingang vind je als je op de trap gaat tot boven, en dan het 'vak' in het midden pakt, hier staat vergelijkbaar met je appartement in Ocean Beach een deurtje open.

Een overzicht van de 3 evenementen:

Hotring:

Makkelijk uit te leggen; je moet als eerste 12 rondjes uitrijden, maar je krijgt ook een prijs als je 2e of 3e wordt. Zoals de andere evenementen die hier worden gehouden keert deze om de 3 dagen terug, en zijn er in de tussentijd andere evenementen te doen. Ook kan je hier je auto repareren door in de roze marker aan een uitweg te staan. Als je als eerste bij de finish geraakt, krijg je 5.000$, als tweede 1.500$ en als derde slechts een derde van het tweede; 500$.

Bloodring:

Hier is je doel om boven de doel-tijd te komen. Dit zal in één grote ovaal plaatsvinden, en ik raad je aan om niet te beginnen beuken, maar je rustig op de achtergrond te houden en als je de kans ziet een checkpoint te pakken waardoor je 15 seconden meer tijd krijgt, je begint met 15 seconden. Als een auto ontploft krijg je 100$. Eerst is de doel-tijd 1 minuut, daarna 2 enzoverder. Als beloning krijg je 1.000$ en 2 auto's (Bloodring Bangers) op de parking van het stadium.

Dirtring:

Hier moet je met een Sanchez zosnel mogelijk door alle checkpoints geraken, die verspreid staan over het hele circuit. Ook zijn er hindernissen zoals dunne planken op schoolbussen, en dergelijke dingen. Als je van je Sanchez valt moet je er binnen de 30 seconden weer opzitten, of het is gedaan. Als je dit sneller dan in 5 minuten kan voltooiien krijg je 50.000$, indien sneller dan 10 minuten krijg je 10.000$ als beloning en hoger krijg je slechts 1.000$.

Check ook even >Deze< pagina, met dank aan het WikiGTA Team.

Veel plezier ! :)

Velaro. :cya:

@Ice Banana, als je ziet dan iemand post, ga hem dan niet snel inhalen.. :ch: Tevens staat er geen roze marker...

Bewerkt: door Velaro
Link to comment
Delen op andere websites

waar moet je binnen voor de bloodring en dirt ring ¿

In het Hyman Memorial Stadium; daar zijn er 3 verschillende evenementen. De bloodring, hotring, en de dirtring. Net zoals de andere Stadium events kun je ook de Bloodring iedere drie dagen doen. Als je ze ze wil starten starten moet je tussen 20:00 en 24:00 het Stadium binnengaan. Ik maak even een kaartje voor je met het stadion erop.

Kaartje:

racesxv5.th.png

Klikken voor een vergroting!

Bewerkt: door -Matthijs-
Link to comment
Delen op andere websites

Een reactie plaatsen

Je kan nu een reactie plaatsen en pas achteraf registreren. Als je al lid bent, log eerst in om met je eigen account een reactie te plaatsen.

Gast
Op dit onderwerp reageren...

×   Je hebt text geplaatst met opmaak.   Opmaak verwijderen

  Only 75 emoji are allowed.

×   Je link is automatisch ingevoegd.   In plaats daarvan weergeven als link

×   Je vorige bewerkingen zijn hersteld.   Alles verwijderen

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Recent actief   0 leden

    • Er zijn hier geen geregistreerde gebruikers aanwezig.
×
×
  • Create New...