Jump to content

de tank is het snelste voertuig van VC!


medion

Recommended Posts

Idereen vind de tank een sloom ding, maar hij haalt wel een top van 146 mph. Hoezo sloom? Dit is niet met een speciaal programma gedaan. Dus de snelheid van de voertuigen aanpassen. Maar gewoon de loop naar achteren en dan ritmisch schieten. Op den duur haal je een top van 146 mph. Je kunt dit het beste op het vliegveld doen want anders heb je zo een paar sterren te pakken omdat je auto's achter je opblaast.

dit is de foto met de mph teller. (de foto is niet aangepast)

http://img212.imageshack.us/img212/3122/tankax5.png

medion :cya:

Link to comment
Delen op andere websites

De topsnelheid is de snelheid die het hoogst bereikt kan worden door alleen pijltje naar voren in te duwen, niks anders, de tank heeft dan wel vanaf GTA3 de leuke mogelijkheid om hogere snelheden te behalen door de loop naar achteren te draaien, of zoals in SA naar achteren te kijken, volgas en schieten, maar dit geldt niet als hoogste snelheid. Als je bijvoorbeeld met een caddy van een heel hoog gebouw afspringt, gaat hij in de lucht echt harder dan sportwagens op de weg, maar zulk soort dingen tellen niet mee, desondanks blijft het natuurlijk wel leuk om te doen.

Als je zulk soort dingen niet meetelt is de Infernus nog altijd de snelste al vanaf GTA3, en heeft geen enkele auto het op snelheid ooit hoger gehaald, alhoewel de Turismo in SA wel op gelijke hoogte is gekomen natuurlijk.

Nog iets, dit was al bekend.

Wist je trouwens ook dat je die teller kan manipuleren, net zoals je bij een fietskilometerteller in kun stellen dat hij bij veel minder rotaties al een hogere snelheid laat zien dan normaal, kan je dat hier ook, moet je maar eens naar het configuratie-kladblokbestand gaan, dan kun je de teller zo manipuleren dat je met een Bus nog wel 147 mph op de teller kan krijgen.

Link to comment
Delen op andere websites

Een reactie plaatsen

Je kan nu een reactie plaatsen en pas achteraf registreren. Als je al lid bent, log eerst in om met je eigen account een reactie te plaatsen.

Gast
Op dit onderwerp reageren...

×   Je hebt text geplaatst met opmaak.   Opmaak verwijderen

  Only 75 emoji are allowed.

×   Je link is automatisch ingevoegd.   In plaats daarvan weergeven als link

×   Je vorige bewerkingen zijn hersteld.   Alles verwijderen

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Recent actief   0 leden

    • Er zijn hier geen geregistreerde gebruikers aanwezig.
×
×
  • Create New...